Tanda Peta

Awéwé Awéwé Nelepon Awéwé Amérika pikeun Solidaritas

Surat kabuka ieu ti saurang awéwé propésional ka awéwé anu sanés, hiji pangurus universitas Afghanistan kedah nangtang sadaya awéwé Amérika pikeun nyanghareupan konsékuansi tina ninggali jalma-jalma anu paling siap nungtun Afganistan nuju kaanggotaan konstruktif di komunitas dunya: anu dididik, awéwé mandiri anu tanggung jawab pikeun kauntungan dina kasetaraan sosial ayeuna ditincak ku Taliban. Kalayan bantosan Kantor Gedong Bodas ditagihkeun perkawis masalah génder, anu asli, serat anu henteu diédahkeun anu ditujukeun ka Wakil Présidén Kamala Harris parantos dikintunkeun ka kantor Wakil Présidén. Kami arepkeun éta ogé bakal dibaca sareng dibahas dina kursus-kursus dina studi perdamaian sareng pendidikan perdamaian pikeun masihan sora ka awéwé anu teu kawéntar di Apganistan dina kaayaan anu sami sareng panulis, anu antawisna kami ngarepkeun bakal mendakan tempat di paguron luhur sareng universitas kami. [teraskeun maca…]

Berita & Sorotan

PBB Dorong pikeun Déklarasi Poé Pendidikan Damai Global

Duta Besar Anwarul K. Chowdhury, mantan Sekretaris Jénderal Jenderal sareng Wakil Tinggi PBB sareng Pendiri Gerakan Global pikeun Budaya Perdamaian, nyarios dina Konperénsi Poé Pendidikan Damai Tahunan anu munggaran anu diatur ampir ku The Unity Foundation sareng Jaringan Pendidikan Damai. Panitia konpérénsi ngadukung agenda pikeun nyiptakeun "Dinten Pendidikan Damai Global." [teraskeun maca…]