Telepon pikeun Patugas Proyék Pendidikan - Atikan Damai (Siprus)

Bubuka padamelan: Patugas Proyék Atikan (posisi sepenuh waktos) - Atikan Damai
organisasi: Asosiasi kanggo Dialog sareng Panilitian Sejarah (AHDR)

Ngalamar kabetot kedah ngalebetkeun CV sareng dokuméntasi anu relevan sareng a Surat Minat ku 10 November 2021.

pencét di dieu pikeun inpormasi lengkep sareng kanggo nerapkeun

kasang tukang

The Association for Historical Dialogue and Research (AHDR) nyaéta hiji organisasi multi-komunal unik, nirlaba, non-pamaréntahan ngadeg di Nicosia di 2003. The AHDR envisions masarakat dimana dialog dina isu sajarah, historiografi jeung pangajaran sajarah jeung diajar dianggap sarana pikeun kamajuan pamahaman jeung pamikiran kritis sarta disambut salaku bagian integral démokrasi jeung budaya perdamaian. Pikeun tujuan ieu, AHDR nyayogikeun aksés aksés kana kasempetan diajar pikeun individu tina unggal kamampuan sareng unggal latar étnis, agama, budaya, sareng sosial, dumasar kana hormat kana karagaman sareng dialog ide. Saprak ngadegna, AHDR geus ngalegaan misi na ku promosi atikan karapihan dina setélan formal jeung non-formal sarta ayeuna bringing babarengan barudak sakola, nonoman sarta guru ti sakabeh komunitas di Pulo Jawa; dina kontéks ieu, AHDR nampi pujian ti Sekretaris Jenderal PBB sareng organisasi internasional pikeun peranna dina promosi kontak sareng gawé babarengan antara generasi Siprus anu bakal datang.

Latar pikeun karya AHDR ngeunaan Atikan Damai/Pendidikan pikeun Budaya Damai

Dina kontéks usaha AHDR pikeun ngamajukeun Budaya Damai ngaliwatan pendidikan, dina tingkat lokal, nasional jeung internasional, organisasi ogé geus kalibet dina runtuyan proyék jeung kagiatan Peace Education. Ieu parantos nunjukkeun dampak dekonstruksi stereotip sareng ningkatkeun kontak dina nyiptakeun peralihan paradigma dina pendidikan salaku prasyarat pikeun netepkeun pondasi pikeun katengtreman sustainable. Palaksanaan proyék Atikan Damai diturunkeun tina ngakuan kabutuhan pikeun ngaréspon kana kabutuhan pendidikan guru, murid sareng masarakat sacara umum anu aya hubunganana sareng Budaya Damai ogé kadesek pikeun nyorot pentingna perdamaian sareng non-kekerasan sareng ngaronjat kontak antar-komunal pikeun ngawangun futures sustainable pikeun generasi nu bakal datang. Sadaya di luhur prescribed palaksanaan program jeung inisiatif inovatif. Penting pisan pikeun AHDR ngabantosan pamangku kapentingan pendidikan, utamina murid sareng guru, dina ngadefinisikeun deui panggunaan istilah sapertos kaadilan sosial, karep, solidaritas, perdamaian sareng konflik sareng ngadekonstruksi logika 'sahabat-musuh'. Dina kerangka ieu, karya urang dina Atikan Damai museurkeun kana:

  • Pelatihan mono-komunal sareng bi-komunal pikeun murid sareng guru ngeunaan masalah anu aya hubunganana sareng Budaya Damai;
  • Desain kagiatan sareng proyék inovatif anu ngajamin kelestarian usaha ayeuna pikeun ngatasi rasisme sareng xenophobia boh mono-komunal sareng bi-komunal;
  • Organisasi konferensi lokal sareng internasional, seminar sareng debat umum ngeunaan pendidikan;
  • Palaksanaan kubu nonoman bi-komunal;
  • Desain sareng publikasi bahan atikan ngeunaan Atikan Damai sareng widang anu aya hubunganana;
  • Jaringan sareng pamangku kapentingan lokal sareng internasional dina widang pendidikan perdamaian;
  • Kampanye sareng advokasi.

posisi

Pikeun ngarojong karyana, AHDR merlukeun jasa full-waktu Patugas Proyék Atikan kalayan pangalaman nunjukkeun dina widang Atikan Peace / Atikan pikeun Budaya Damai (atanapi widang anu relevan, nyaéta Atikan Anti-rasisme, Atikan Hak Asasi Manusa, Atikan Antarbudaya, Atikan pikeun Pangwangunan Sustainable, Atikan Kewarganegaraan Global, Atikan Holocaust, jsb.) pikeun ngabantosan palaksanaan atikan ayeuna sareng ka hareup. kabutuhan proyék Asosiasi.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...