Nelepon pikeun Bab - Seni Pertunjukan pikeun Perdamaian: Pendidikan sareng Transformasi

Sutradara téater Brasil sareng panulis Augusto Boal nampilkeun Teater na tina Anu Ditindes di Riverside Church di New York City (Mei 2008). (Poto: Téhero / CC ku-SA)

Buku ieu bakal nampilkeun sababaraha kalungguhan anu dipiboga ku seni pintonan dina pendidikan perdamaian. Éta bakal kalebet panilitian sareng vignette pendidikan di sakola sareng organisasi sanés anu ngagaduhan tujuan pikeun diajar seni pertunjukan sareng kompeténsi perdamaian. Eusina bakal mayunan instruksi di panjuru dunya ngeunaan pangwangunan perdamaian sareng pangropéa ngalangkungan seni pertunjukan. Eusi anu dikumpulkeun bakal aya dina format literatur kumaha seni pertunjukan parantos difasilitasi prosés intrapersonal, interpersonal, intercultural, interspecies, spiritual, sareng struktural anu ngamajukeun kamajuan perdamaian.

Pendidikan perdamaian nyaéta ngeunaan usaha jaman baheula, ayeuna, sareng pikahareupeun pikeun ningkatkeun kasihatan sareng karukunan. Éta ngokolakeun visi tina dunya anu langkung saé kalayan interaksi anu tujuan pikeun pencegahan sareng solusi pikeun masalah tina kekerasan langsung, budaya, sareng struktural.

Buku anu diédit ieu bakal nyayogikeun bab-bab anu ngungkabkeun panilitian sareng vignet pengajaran sareng diajar seni pintonan pikeun pamekaran perdamaian di individu, kelompok, masarakat, alam, sareng kosmos. Éta bakal ngajelaskeun pitunjuk pangalaman pikeun diajar ngeunaan sareng ngalaman transformasi ngalangkungan kinerja. Makalah empiris (kualitatif atanapi kuantitatif), panilitian berbasis kasenian, studi kasus anu jero, sareng analisis komparatif dina buku ieu tiasa ngandung kontén inpormatip tina bab na. Unggal bab bakal ngaidentifikasi kerangka téoritis sareng pedagogis tina instruksi anu dijelaskeun anu dimaksudkeun pikeun diajar ngeunaan sareng perdamaian ngalangkungan seni pertunjukan. Éta ogé bakal ngajelaskeun peniléyan diajar anu lumangsung dina kontéks anu ditaliti sareng meunteun hasil diajar.

Proses Kiriman

By Oktober 1, 2020, panulis tiasa ngirimkeun abstrak tina 500-1,000 kecap anu ngagariskeun seni pertunjukan anu dibahas ku bab na, landasan teoritis, metodologi panalungtikan, ogé sumbangan pikeun atikan sareng pamekaran perdamaian tina hasil panilitianna. Panulis usul anu ditampi bakal dibéjaan ku Oktober 15, 2020. Abstrak kedah ngalebetkeun judul samentawis bab. Dokumén misah tina pesen email anu sami anu ngandung abstrak kedah ngalebetkeun nami panulis, afiliasi, sareng inpormasi kontak lengkep (e mail, alamat pos, telepon) sareng bio pondok. Bab lengkep kedah dikintunkeun ku Pébruari 1, 2021.

Bab buku bakal diwangun ku 6,000-8,000 kecap kaasup référénsi sareng lampiran (tabel, inohong, atanapi poto) anu ditepikeun dina APA 6th format édisi.

Panulis kedah sacara saksama nimbangkeun timeline publikasi nalika ngirimkeun proposal bab. Sadaya patarosan sareng usulan bab bakal dikirim ka éditor, Candice C. Carter, dina hiji email anu judulna Kintunan: Pintonan Seni pikeun Perdamaian ka [email dijaga]. Hatur nuhun parantos maca, ngémutan, sareng ngalirkeun ieu nyauran usulan bab.

 

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...