Nelepon pikeun Bab Buku: Ngajar Perdamaian ngaliwatan Ngaleungitkeun Kekerasan

Ngeunaan Kitab

latar: Buku ieu, Ngajar Perdamaian ngaliwatan Ngaleungitkeun Kekerasan, tujuanna pikeun kamajuan perdamaian di sakola sareng sakitar ku promosikeun pedagogi perdamaian sareng non-kekerasan. Éta pikeun pendidik (instruktur pendidikan formal sareng non-formal sadaya tingkatan), mahasiswa pascasarjana jurusan pendidikan, mahasiswa studi perdamaian, pembuat kebijakan pendidikan, kulawarga anu ngajar murangkalihna, ogé anu nalungtik kekerasan di sareng pendidikan pikeun perdamaian. Buku ieu bakal ngadukung analisa turunna katenangan dina kontéks instruksi sareng alamat komponén kurikuler sapertos agama, budaya, gender, ras, kabangsaan, sareng ideologi nalika nyayogikeun téhnik pikeun ngaleungitkeun kekerasan. Ku maturan alat pedagogis perdamaian sareng non-kekerasan, buku ieu bakal ngalengkepan pendidik sareng visi sareng metode ngawangun perdamaian salami lumangsung ogé tantangan énggal sapertos COVID 19. Éta bakal nyayogikeun pamahaman teoritis ngeunaan kumaha kekerasan dina aspék 'normal' sakola sareng tawaran. Alat sareng prakték pribumi atanapi lokal kontékstual-kontéks pikeun pendidik ngeunaan kekerasan langsung, struktural, sareng budaya.

PANUTUP TOPIK (tentatif):

Bagéan I: Nanyakeun Kekerasan hirup di Sakola sareng Situs Pendidikan Lainnya
Bagéan II: Prakték Lokal / Pribumi Atikan Ngeunaan Kekerasan sareng Perdamaian
Bagéan III: Alat sareng Téhnik Pedagogis pikeun Ngajar Perdamaian dina Kontéks Anu Béda

KLASIFIKASI ARTIKEL: Bab buku bakal diwangun ku 6,000-8,000 kecap kaasup référénsi sareng lampiran (tabel, inohong, atanapi poto) anu ditepikeun dina format APA 7 Edisi (https://apastyle.apa.org/products/publication-manual-7th-edition ). Bab ieu bakal ngandung téori atikan perdamaian sareng pandangan ti lénsa pribumi atanapi kontéks-spésifik '. Éta bakal kalebet panilitian kasus refleksif ngeunaan paréntah anu berorientasi perdamaian anu ngagaduhan pakakas pedagogis sapertos rencana pelajaran, garis eusi, ilustrasi, carita, sareng conto kagiatan diajar ngajar, ogé data kualitatif. Éditor hoyong dilebetkeun tina élmu adat sareng instruksi anu ngamajukeun katengtreman sareng non-kekerasan dina pendidikan. Henteu aya kintunan atanapi biaya panarimaan pikeun naskah anu dikintunkeun dina ieu publikasi buku.

PROSEDUR KASUNDUAN: Ku 15 Nopémber 2021, panulis tiasa ngalebetkeun abstrak buta tina 500-700 kecap anu ngagambarkeun kontribusi babna pikeun pendidikan perdamaian, kalayan sudut pandang tioritis sareng filosofis, sareng kasus instruksi sareng metodologi anu jelas dina makalah panalungtikan. Salaku tambahan kana abstrak, proposal bab bakal kalebetkeun kintunan dokumén misah sareng bio panulis sareng inpormasi kontak lengkep. Sadaya bab anu dikintunkeun bakal tara ditingal. Panulis abstrak anu ditampi bakal dibéjaan ku 15 Désémber 2021. Bab lengkep kedah dikintunkeun sateuacan 1 April 2022. Tujuanana nyaéta pikeun nyungkeun sadayana buku ka penerbit dugi ka Januari 2023.

Sadaya patarosan sareng usulan bab bakal dikirim dina email anu judulna Bab Proposal: Ngajar Perdamaian… ka [email dijaga] jeung [email dijaga]

Panulis (s) / Editor (s): Raj Kumar Dhungana, Candice C. Carter sareng panulis anu nyumbang

Hatur nuhun parantos maca, ngémutan, sareng ngalirkeun panggilan ieu pikeun proposal bab.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...