Nelepon pikeun bab buku: pendidikan perdamaian di sababaraha nagara

Mainstreaming perdamaian dina sistem pendidikan di dunya mangrupikeun salah sahiji Pendidikan pikeun Global Peace's (EGP) tujuan utama. Ngawangun tujuan ieu, EGP ngayakeun panilitian kumaha pendidikan perdamaian diterapkeun di sababaraha nagara. Pikeun nyayogikeun sudut pandang anu lega, analisis museur kana usaha luhur-handap sareng handap-handap dina hal ieu.

EGP ngaharepkeun pamanggihan tina kasus-kasus anu dikaji janten inpormasi anu berharga pikeun pendidik sareng praktisi di lapangan, ogé pikeun anu nyandak kaputusan. Tujuan buku na nyaéta pikeun ngabantosan perdamaian sareng pendidik perdamaian, sabab inpormasi dibagi ti hiji nagara ka nagara anu sanés, ngalangkungan téks.

Nelepon pikeun Bab Bab

EGP ngajak pendidik perdamaian, panaliti sareng praktisi pikeun nyumbang kana proyék ieu sareng panilitian ngeunaan pendidikan perdamaian di sababaraha nagara *. Patarosan utama anu kedah dijawab pikeun tiap studi kasus nyaéta:

  • Kumaha kaayaan khusus ngahartikeun pendidikan perdamaian (upami aya sapertos kitu) sareng naon unsur-unsur utama pendidikan perdamaian anu diajarkeun dina kurikulum (di nagara khusus éta)?
  • Naha nagara ngagaduhan struktur institusional anu dikhususkeun pikeun pendidikan perdamaian?
  • Naha aya inisiatif palaku non-nagara dina pendidikan perdamaian?
  • Naon hubungan antara nagara (atanapi salah sahiji daérah hukumna, lembaga, atanapi agénsi) sareng palaku non-nagara ngeunaan pendidikan perdamaian?
  • Naha aya tantangan atanapi palaku sanés di masarakat anu ngajantenkeun halangan pikeun pendidikan perdamaian?
  • Naon anu tiasa dipelajari sareng naon anu tiasa ditingkatkeun?

Gariswanci

  • Kiriman proposal: 1 Méi 2020
  • Pangiriman draf bab: 30 Séptémber 2020
  • Pangiriman versi akhir: 30 Nopémber, 2020

Patarosan / Detil tambahan

[ikon ngaran = "bagi" kelas = "" untrefixed_class = ""] Kanggo inpormasi tambihan sareng pedoman kaluman, mangga buka halaman wéb EGP.

1 Comment

  1. Kuring ngirim proposal kuring ka [email dijaga]
    Mudah-mudahan ieu henteu kunanaon- Abdi henteu mendakan email anu sanés pikeun dikirim ka.
    Jennifer Mansur Sertel

Gabung sawala ...