Nelepon pikeun Aplikasi: Pamimpin Transformatif Damai sareng Kaadilan

Naha anjeun pamimpin anu nuju damel dina masalah perdamaian sareng kaadilan? Gabung sareng kelas munggaran Pamimpin Transformatif Damai sareng Kaadilan!

Kami bungah pikeun ngenalkeun ieu silaturahmi unik anu ngaidéntifikasi sareng ngagedékeun kamampuan sareng visi para pamimpin perdamaian sareng kaadilan anu muncul. Dilaksanakeun ku Konsorsium Program Perdamaian Amérika Kalér sareng disponsoran ku Program Studi Perdamaian sareng Kaadilan Gettysburg College, sareng Pusat Kepemimpinan Garthwait di Gettysburg College, ukhuwah ieu mangrupikeun anu munggaran. Sadaya mahasiswa sarjana (ti Kanada, AS, sareng Mexico) kalayan sahanteuna hiji taun akademik sésana dina pendidikanana, saatos réngsé ukhuwah, tiasa kéngingkeun panawaran.

Pencét di dieu pikeun nerapkeun dugi ka 15 Séptémber 2021!

Fellowship anu kapilih bakal diulem ka Gettysburg College salami saminggu pamrograman intensif anu dirancang pikeun ngembangkeun katerampilan kapamimpinanna dina padamelan perdamaian sareng kaadilan. Ti 8 Januari dugi ka 14 Januari, 2022, sasama bakal pendak sareng akademisi sareng praktisi pikeun diajar katerampilan anu nyata sareng nyiptakeun proyék-proyék parobihan sosial nyalira. Fellows bakal dipiharep nerapkeun proyék nyalira saatos réngsé ukhuwah. Salaku tambahan, urang bakal nuturkeun kelompok ieu saiman salami tilu taun nalika aranjeunna ngamimitian karirna pikeun meunteun efektivitas latihan ieu. Baturan anu dipilih ngagaduhan sadayana biaya kanggo mayar dina program dina Januari 2022, kalebet akomodasi, transportasi, sareng tuangeun.

nutup

Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...