Nelepon pikeun Aplikasi, Kuncén Inovasi Dunya pikeun Pendidikan, Akselerator

Nelepon pikeun Aplikasi, Kuncén Inovasi Dunya pikeun Pendidikan, Akselerator

[ikon ikon = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″] Pencét di dieu pikeun diajar langkung seueur sareng nerapkeun

Naha anjeun nembé ngaluncurkeun proyek pendidikan anu nganggo atanapi ngarancang téknologi énggal? Sugan anjeun parantos maju ngalangkungan buktina konsép, sareng yakin kana tujuan anjeun, tapi bakal nguntungkeun tina sudut pandang sareng bantosan khusus para ahli pikeun maju. Naha anjeun siap ngembangkeun proyek anjeun sareng ngahubungi mitra anyar atanapi investor?

Program WISE Akselerator tiasa ngabédakeun anjeun!

nu WISE akselerator didaptarkeun pikeun ngadukung sareng ngembangkeun inisiatif pendidikan inovatif kalayan poténsial luhur pikeun skalabilitas sareng pangaruh positip. Program ngalibatkeun mentor mumpuni sareng mitra kalayan kaahlian khusus pikeun ngadukung sareng mastikeun pamekaran proyek ngalangkungan stratégi anu épéktip sareng konkrit.

Lima proyék dipilih taunan pikeun ngiluan kana program. Sapanjang sataun aranjeunna bakal nguntungkeun tina bimbingan khusus pikeun alamat kabutuhan khusus. Akselerator WISE bakal nyayogikeun pisibilitas internasional sareng janten panganteur pikeun ngahubungkeun proyék-proyék sareng jaringan anu cocog, nyiptakeun kasempetan kanggo ngabagi pengetahuan sareng ngaidentipikasi dukungan diantara donor sareng investor.

Proyék anu ngungkulan tantangan pendidikan ngaliwatan panggunaan sareng / atanapi desain téknologi dina sadaya séktor sareng daérah wilujeng dilamar.

Gabung sareng AKAL Akselerator sareng candak proyék anjeun ka tingkat salajengna!

Sadaya proyek pendidikan anu nganggo atanapi ngaitkeun téknologi sareng DNA na didorong pikeun nerapkeun!

Calon anu saé pikeun Akselerator WISE bakal aya proyek dina waktos etahap pangembangan, sareng atribut ieu:

  • Diadegkeun sahenteuna dua taun;
  • Sajumlah signifikan tina paningkatan waris atanapi palanggan;
  • Rékaman kagiatan sareng produk atanapi jasa anu parantos hasil dilaksanakeun sareng saluareun buktina konsép;
  • Pangasilan anu aya, stabil, sareng kasempetan énggal pikeun tumuh;
  • Hiji tim dedicated, kalawan spasi fisik atanapi kantor tetep;
  • Kanyaho anu langkung jero ngeunaan pasar / kontéks atikan sareng kabutuhan waris atanapi konsumén maranéhna;
  • Tujuan anu jelas sareng motivasi pikeun ngembangkeun langkung jauh;
  • Pamahaman anu saé pikeun tantangan proyék ayeuna dina skala.

Proyék ti sadaya séktor sareng daérah dunya diondang pikeun ngalamar Akselerator WISE.

Prosés Pilihan

Komite Akselerator WISE, diwangun ku ahli terkemuka dina pendidikan sareng wirausaha sosial, bakal ngalaksanakeun prosés pamilihan anu ketat.

Aplikasina bakal ditaksir dumasar kana kriteria handap:

  • Solusi sareng inovasi;
  • Strategi sareng manajemén;
  • Pangwangunan saluareun buktina konsép sareng poténsial pikeun tumuh.

Parantos damel sareng proyék anu didaptarkeun tiasa diatur pikeun ngajelaskeun langkung seueur inpormasi ngeunaan proyek. Wakil proyék bakal dikontak pikeun ngajadwalkeun telepon, upami diperyogikeun.

Proyék bakal dipilih dina bulan Nopémber, sareng diumumkeun dina bulan Désémber 2016.

Struktur Program

Program anu salami sataun ieu dirancang pikeun nganilai sareng nyayogikeun kabutuhan proyék sakumaha tepatna pikeun nyandak aranjeunna ka tahap salajengna dina pamekaran anu suksés.

Tonggak konci dina prosés 2016-2017 nyaéta:

  • Kick-off minggu kagiatan
  • Peniléyan peryogi
  • Pembimbing buatan tukang ngaput
  • Kasempetan pikeun ilubiung dina acara internasional
  • Komunikasi teras-terasan sareng pisibilitas internasional
  • Pitch sareng mitra, investor sareng donatur
  • Peniléyan kamajuan

Aplikasi pikeun program kedah dikintunkeun dina basa Inggris ngalangkungan sistem online.

Punten baca Catetan Pitunjuk kalayan taliti sateuacan ngirimkeun aplikasi anjeun.

Bates waktos aplikasi pikeun akselerator WISE 2016-17 nyaéta 8 Séptémber 2016 jam 12: 00h GMT.

[ikon ikon = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″] Pencét di dieu pikeun diajar langkung seueur sareng nerapkeun

nutup
Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!
Punten kirimkeun email ka abdi:

Gabung sawala ...

Ngagulung ka luhur