Universitas Politéknik Propinsi California milarian Kursi Anu Dibébaskeun Shri Shantinath dina Studi Ahimsa (Studi Nonviolence)

Shri Shantinath Endowed Kursi dina Studi Ahimsa (Studi Nonviolence), Asisten atanapi Associate Professor

California State Polytechnic University Pomona: College of Letters, Arts, & Social Sciences: Kamanusaan/Élmu Sosial

location: Pomona
Buka Tanggal: Oct 19, 2021
Bates waktos: Nopémber 15, 2021 jam 11:59 Waktos Wétan

klik di dieu pikeun panawaran

California State University Polytechnic, Pomona ngajak aplikasi pikeun posisi fakultas lagu ulayat dina Rengking Asisten atanapi Associate Professor di College of Sastra, Seni, sareng Élmu Sosial pikeun janjian dimimitian dina taun ajaran 2022-2023. Calon anu suksés bakal nyekel Kursi Shri Shantinath Endowed dina Studi Ahimsa, janten Diréktur Puseur Ahimsa, kitu ogé ngajarkeun sarta ngudag hiji agenda panalungtikan aktif (tingali rinci handap).

universitas. Cal Poly Pomona mangrupakeun salah sahiji dua universitas polytechnic di 23-kampus California State University sistem sareng diantara 11 lembaga sapertos nasional. Kusabab ngadegna di 1938, siswa Cal Poly Pomona ilubiung dina atikan pembelajaran experiential integratif anu inklusif, relevan, jeung nilai rupa-rupa sudut pandang jeung pangalaman. Kalayan rupa-rupa program gelar dina seni, humaniora, élmu, rékayasa, sareng disiplin profésional, universitas kasohor ku pendekatan diajar-demi-laku sareng Modél Ulama Guru.

Universitas ieu kacatet pikeun kampus 1,400-acre anu endah sareng bersejarah, anu pernah janten ranch usum tiris raja sereal WK Kellogg. Kami ngaku yén Cal Poly Pomona cicing di daérah sareng tanah air masarakat Tongva sareng Tataavium anu mangrupikeun penjaga tanah tradisional Tovaangar. Ampir 30,000 mahasiswa universitas diajar sareng dibimbing ku langkung ti 1,400 fakultas kampus salaku bagian tina 54 sarjana muda sareng 29 program gelar master, 11 program kredensial sareng sertipikat, sareng gelar doktor dina kapamimpinan pendidikan.

Kacida dianggap diantara lembaga peer na, Cal Poly Pomona No.. 2 di News AS jeung Laporan Dunya rankings universitas régional luhur publik di kulon jeung ieu ngaranna No.. 15 nilai pangalusna kuliah di bangsa ku Majalah Duit. Cal Poly Pomona, Institusi Pelayanan Hispanik sareng Institusi Pelayanan Penduduk Pulo Pasifik Amérika Amérika sareng Asalna Amérika, nangtung salaku pamimpin nasional dina promosi. mobilitas sosial, sareng ditempatkeun diantara 25 lembaga luhur di nagara éta dina masihan gelar sarjana ka mahasiswa minoritas ku Isu beragam dina Atikan Tinggi.

Kriteria Keunggulan Inklusif.  Kami cita-cita janten modél universitas polytechnic inklusif di bangsa. Kami gaduh komitmen anu kuat pikeun kaunggulan inklusif sareng pangalaman pendidikan anu ngungkitkeun rupa-rupa sudut pandang sareng pangalaman anu diperyogikeun pikeun suksés sareng mekar dina masarakat anu rupa-rupa.

Ulama lagu fakultas hires bakal nunjukkeun komitmen sareng catetan kontribusi ngaliwatan pangajaran maranéhna, beasiswa, atawa jasa kana kriteria kaunggulan inklusif ieu (minimal dua kudu kajawab dina Pernyataan Kasuksesan Mahasiswa):

  1. Ngahijikeun nilai ekuitas sareng inklusivitas kana pangajaran, beasiswa sareng / atanapi kontribusi jasa sareng populasi murid anu rupa-rupa;
  2. Ngagabungkeun kontribusi sareng perjuangan kelompok étnis minoritas bersejarah sareng komunitas kana pangajaran, karya ilmiah, sareng / atanapi kontribusi jasa;
  3. Nyokot stratégi pangajaran anu ngadukung diajar sareng kasuksésan murid tina populasi murid anu rupa-rupa;
  4. Mentor sareng ngiringan rupa-rupa populasi mahasiswa dina kagiatan penemuan, beasiswa, sareng kréatif;
  5. Ngalibetkeun siswa dina proyék dumasar-masalah sareng diajar anu nyayogikeun kabutuhan komunitas anu rupa-rupa;
  6. Mibanda pangaweruh ngeunaan tantangan jeung halangan pikeun siswa underrepresented jeung dosen dina disiplin;
  7. Mentor sareng ngabantosan rupa-rupa populasi mahasiswa anu resep kana pendidikan pascasarjana;
  8. Ilubiung dina panalungtikan tindakan atanapi palayanan anu responsif komunitas kalayan populasi sareng komunitas mahasiswa anu beragam;
  9. Boga pangalaman dina atanapi nunjukkeun komitmen pikeun nganut kagiatan diajar pangalaman sareng pedagogi sareng populasi sareng komunitas murid anu beragam; jeung
  10. Boga kaahlian dina atanapi nunjukkeun komitmen pikeun ngajar, beasiswa sareng / atanapi jasa anu nyumbang kana aksés, karagaman, sareng kasempetan anu sami dina pendidikan tinggi.

Kampus: College of Sastra, Seni, sareng Élmu Sosial (CLASS) ngahirupkeun pangalaman panangan anu hirup ngaliwatan disiplin dina humaniora, seni pintonan, sareng élmu sosial. Salaku jantung sareng jiwa kampus, misi College nyaéta pikeun ngokolakeun pamekaran intelektual, penalaran etika, sareng sensibilitas éstétika pikeun ngadukung pamikiran kreatif sareng kritis dina dunya anu dinamis tina tantangan bersaing. Kami komunitas anu rupa-rupa latar, kaahlian, sareng pamikiran, komitmen pikeun ningkatkeun kaayaan manusa sareng ningkatkeun dunya. Dosen, mahasiswa, sareng staf kami dikhususkeun pikeun nyiptakeun lingkungan inklusif dimana sadayana tiasa maju ngaliwatan program College, kagiatan panalungtikan, pagelaran kréatif, teureuh komunitas, sareng pangalaman tandatangan. Diajar langkung seueur ngeunaan College of Letters, Arts, and Social Sciences sareng 11 departemén anu béda di www.cpp.edu/class.

Pusat Ahimsa: Diadegkeun dina 2003-04 di CLASS, Pusat Ahimsa didedikasikeun pikeun ngajar interdisipliner sareng diajar ngeunaan nonviolence sareng aplikasi praktisna dina sababaraha tingkat: pribadi, interpersonal, sosial, nasional, sareng internasional. Inisiatif pendidikan sareng teureuh Pusat sapertos konperénsi sareng lembaga usum panas pikeun pendidik K-12 ngagampangkeun pamahaman non-kekerasan salaku kakuatan transformasi. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan Center, mangga buka:  www.cpp.edu/ahimsacenter

posisi anu: The College of Letters, Arts, and Social Sciences neangan calon tina sagala disiplin, preferably ti Kamanusaan atawa Élmu Sosial, anu husus dina Studi Ahimsa (Studi Nonviolence). Ieu tiasa ditingalikeun ku fokus pangajaran sareng panalungtikan anu aya hubunganana sareng téma sapertos kieu:

Sajarah non-kekerasan sareng gerakan non-kekerasan global; kapamimpinan dina nonviolence jeung parobahan sosial; etika jeung filsafat nonviolence; pulitik gerakan nonviolent, resolusi konflik nonviolent, ahimsa dina tradisi hikmah kayaning Jainism jeung Budha; Gandhian jeung Kingian nonviolence; nonviolence jeung prakték meditative; awéwé jeung nonviolence; nonviolence jeung kaadilan restoratif; miara, karep, jeung nonviolence; gerakan kaadilan sosial anchored dina nonviolence; jeung psikologi nonviolence.

Calon anu suksés bakal nyepeng Kursi Shri Shantinath Endowed dina Studi Ahimsa sareng janten Diréktur Pusat Ahimsa.

posisi ieu boga dua kalungguhan utama. Salaku fakultas tenure-track, calon kedah nunjukkeun poténsi kaunggulan dina ngajarkeun awak mahasiswa sarjana anu rupa-rupa; kamampuhan pikeun ngajarkeun kursus-kursus inti anu aya (Nonviolence in the Modern World and a capstone seminar in nonviolence); minat sareng kamampuan mendesain kursus anyar (s) pikeun nguatkeun Minor dina Studi Nonviolence; sarta boga agenda panalungtikan aktif dina ulikan nonviolence. Calon ogé tiasa gaduh kasempetan pikeun ngajar dina jabatan dumasar kana disiplinna. Salaku diréktur Pusat Ahimsa, calon kedah nunjukkeun kamampuan pikeun ngarahkeun sagala rupa kagiatan Pusat anu kalebet nawiskeun program pangembangan profésional pikeun pendidik K-12 dina pendidikan non-kekerasan, sareng ngatur sareng ngayakeun program publik anu berkualitas sapertos ceramah, bengkel, simposium, sareng konferensi anu ngajajah relevansi nonviolence di tingkat pribadi, interpersonal, institusional, nasional, atawa internasional. Sutradara bakal ngagaduhan aksés kana dana endowment pikeun ngalaksanakeun sagala rupa kagiatan Pusat sareng pikeun ngamajukeun sareng ngabeungharan Studi Ahimsa.

Posisi éta mawa beban pangajaran 2/2 dina dua taun kahiji, sareng 3/3 salajengna, kalayan kasempetan pangurangan kursus kompetitif tambahan pikeun inovasi kurikulum, panalungtikan sareng kagiatan ilmiah, sareng inisiatif dina dana extramural.

Aplikasi dina tingkat Asisten sareng Associate bakal dipasihkeun pinuh.

kualifikasi

Kualifikasi Minimum - Rengking Asisten

  • Ph.D. ti universitas akreditasi langkung saé dina disiplin humaniora atanapi élmu sosial ku waktos janjian.
  • Disertasi doktor atanapi karya ilmiah substantif séjén kalayan fokus kana nonviolence; sareng bukti minat anu kuat pikeun ngiringan panalungtikan ilmiah dina studi nonviolence.
  • Bukti poténsi pikeun ngajarkeun kursus inti sareng capstone anu aya dina program Studi Nonviolence.
  • Komitmen nunjukkeun dina ngatur program umum sapertos ceramah, konperénsi, atanapi simposium anu aya hubunganana sareng nonviolence.
  • Poténsi nawiskeun program-program anu aya dina non-kekerasan pikeun pamekaran profésional pendidik K-12.
  • Komitmen pikeun mentoring siswa ti grup underrepresented.

Kualifikasi anu Dipikaresep - Rengking Asisten

  • Kesiapan pikeun ngarancang karya kursus inovatif anu aya hubunganana sareng studi nonviolence.
  • Hiji atawa leuwih taun pangalaman ngajar universitas di wewengkon nonviolence patali.
  • Bukti produktivitas ilmiah (contona, publikasi, presentasi konperénsi, ceramah ondangan).
  • Bukti gawé bareng siswa ti grup underrepresented.
  • Minat anu kuat dina teureuh komunitas sareng damel sareng Dewan Penasihat Pusat.

Kualifikasi Minimum - Pangkat Associate

  • Ph.D. ti universitas akreditasi langkung saé dina disiplin humaniora atanapi élmu sosial.
  • Sahenteuna opat taun pangalaman ngajar universitas full-time anu kalebet sahenteuna dua taun pangalaman ngajar dina kursus anu aya hubunganana sareng nonviolence, sareng kesiapan nawiskeun kursus inti sareng capstone dina Studi Nonviolence Minor.
  • Bukti produktivitas sarjana (publikasi, presentasi konferensi, ceramah diondang, tulisan hibah, jsb) patali jeung nonviolence.
  • Kesiapan pikeun ngatur sareng ngayakeun rupa-rupa program Ahimsa Center sapertos ceramah umum, bengkel, sareng konperénsi.
  • Nunjukkeun kamampuan pikeun ngucapkeun sareng nawiskeun program pangembangan profésional anu relevan dina pendidikan nonviolence pikeun pendidik K-12.
  • Nunjukkeun komitmen pikeun ngabimbing murid ti kelompok anu teu diwakilan.

Kualifikasi anu Dipikaresep - Rengking Mitra

  • Bukti pangalaman dina inovasi kurikulum patali Studi Nonviolence.
  • Kamampuhan pikeun ngawangun jaringan profésional pikeun ngagampangkeun kamajuan Studi Nonviolence.
  • Sababaraha pangalaman sareng program pangembangan profésional pikeun pendidik K-12.
  • Minat milarian dukungan extramural, teureuh komunitas, kalebet Dewan Penasihat Pusat, pikeun ngalaksanakeun inisiatif énggal atanapi ngalegaan kagiatan neraskeun Pusat Ahimsa.
  • Sababaraha pangalaman dina ngabimbing kelompok mahasiswa anu kurang diwakilan.

Parentah aplikasi

Posisi dibuka nepi ka dieusian. Pertimbangan munggaran bakal dipasihkeun ka aplikasi réngsé anu ditampi ku November 15, 2021. Kintunan awal disarankeun. Sadaya bahan aplikasi kedah dikintunkeun dina format PDF via Interfolio di http://www.cpp.edu/~faculty-affairs/open-positions/.

Hiji aplikasi réngsé diwangun ku handap.

  1. Surat panutup anu (a) nunjukkeun pangkat anu ngalamar calon; (b) ngajelaskeun minat pangajaran sareng panalungtikan calon sareng pangalaman dina Studi Nonviolence; (c) ngébréhkeun kalungguhan jeung tanggung jawab anu diébréhkeun dina déskripsi jabatan; jeung (d) nyadiakeun pernyataan tujuan pikeun panalungtikan kahareup jeung kagiatan profésional.
  2. Bentuk aplikasi anu réngsé sayogi dina situs wéb: https://www.cpp.edu/faculty-affairs/documents/acadapplication_feb2017.pdf  
  3. Curriculum vitae anu nyertakeun sadaya elemen anu dieusian dina formulir aplikasi, daptar kualifikasi profésional, prestasi, sareng pangalaman anu relevan pikeun posisi ieu, sareng kalebet nami, judul, alamat, alamat email, sareng nomer telepon sahenteuna lima jalma anu tiasa nyarios. kana poténsi calon pikeun suksés dina posisi ieu.
  4. Tilu surat rujukan panganyarna dina kop surat ditandatanganan sareng tanggal dina dua taun katukang.
  5. Pernyataan Kasuksesan Siswa anu nunjukkeun komitmen sareng kontribusi calon sahenteuna sahenteuna dua tina kriteria kaunggulan inklusif anu didaptarkeun di luhur ngaliwatan catetan calon pangajaran, panalungtikan, sareng / atanapi jasa (maksimal dua halaman).
  6. Transkrip henteu resmi anu nunjukkeun gelar anu paling luhur anu diperoleh ti lembaga pendidikan anu akreditasi. Finalis bakal diperyogikeun ngalebetkeun transkrip resmi.
  7. Silabus sampel jeung kasimpulan evaluasi pangajaran panganyarna (lamun aya).

Kanggo inpo nu leuwih lengkep atanapi klarifikasi, mangga ngahubungan Dr. Tara Sethia, Pilarian Ketua Panitia via di [email dijaga]

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...