Kursus Sertipikat ngeunaan AWEWE, PEACE & SECURITY

Kursus Online

Kursus online (3-18 Désémber) mangrupikeun kursus unggulan Jaringan Daerah Awéwé dimana pamilon anu dipilih ngagaduhan kasempetan pikeun berinteraksi sareng dibimbing ku praktisi perdamaian awéwé, ahli hukum féminis sareng aktivis anu kasohor henteu ngan ukur ti Asia Kidul tapi ogé ti wewengkon séjén di dunya.

Perang sareng Lingkungan (Kursus Online)

Webinar / Acara Maya

Didasarkeun dina panalungtikan ngeunaan perdamaian sareng kaamanan ékologis, kursus online ieu ku World BEYOND War museurkeun kana hubungan antara dua ancaman eksistensial: perang sareng bencana lingkungan. (17 Jan - 27 Pébruari 2022)

$100