Betty Reardon: urang kedah ngarobih diri pikeun ngarobah dunya

"Urang kedah ngarobih diri sareng kanyataan sareng hubungan anu langsung upami urang ngarobih struktur sosial sareng pola pikir ... Urang moal tiasa ngahontal parobihan kecuali upami urang tiasa mikir éta."

- Betty Reardon, Ngadidik pikeun Harkat Asasi Manusa: Diajar Ngeunaan Hak sareng Tanggung jawab (1995)

Diajar langkung seueur ngeunaan cutatan ieu ku ngadatangan Kampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian sorangan Tanda kutip & Memes Pendidikan Perdamaian: Pustaka Pendidikan Damai. Diréktori bibliographic mangrupikeun kumpulan anu diédit tina kutipan perspektif anotasi ngeunaan téori, prakték, kawijakan, sareng pedagogi dina pendidikan perdamaian. Masing-masing entri cutatan / bibliografi dilengkepan ku meme artistik anu didorong pikeun diunduh sareng sumebar ngalangkungan média sosial.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...