Pesen urgent pikeun umat manusa-ti lebah pagawe

"Nonviolence mangrupikeun kakuatan anu asalna tina jero nalika anjeun ngarobih perasaan kapisah kana hubungan. Ka komunitas anu dipikacinta Bee. ”

(Dihaturkeun deui tina Metta Center Pikeun Nonviolence, 2 Agustus 2021)

ku: Tim Metta Center

Gangguan iklim nyaéta disababkeun manusa jeung, bari éta hésé ngaku pikeun sabagian, urang tiasa nyandak pendekatan harepanana: lamun urang ngabalukarkeun eta, urang ngalakukeun hal ngeunaan eta. Janten naon anu ngahalangan urang? Naha protés bakal cekap? Ngaliwatan lensa kompléks Buzz, nyiruan padamel dina sarang caket anjeun, kami terang kana sudut pandang jero sareng sora anu jarang kadéngé - hiji anu nawiskeun wawasan ti Ibu Bumi sareng mahluk-mahlukna ngeunaan cara ngabéréskeun dilema urang, sareng kumaha nonviolence kedah maénkeun peran kritis. Salaku Martin Luther King, Jr kasohor nyarios, urang mangrupikeun waktos "nonviolence atanapi non-existence". Janten, mana anu bakal urang pilih?

Animasi pondok ieu (kalayan karya seni sareng animasi ku Anabella Meijer jeung Tim Witte) diciptakeun kalayan umur 12-18 dina pikiran pikeun ngagampangkeun diskusi ngeunaan nonviolence sareng tantangan anu disanghareupan ku gangguan iklim.

Transkrip sayogi di dieu.

Rencana Pelajaran ku Metta Center

Urang Sadayana Dina Ieu Babarengan: True-to-Life Stories pikeun mere ilham Aksi Iklim Kreatif, ku Rivera Sun pikeun Metta Center

nutup

Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...