Alicia Cabezudo sareng Magnus Haavelsrud ngeunaan pendidikan salaku prakték kabébasan

Cabezudo-Haavelsrud

"Komponén partisipatif tina prosés diajar perdamaian ogé mangrupikeun prakték kabébasan nyalira, sareng praxis dimana ayana refleksi sareng tindakan."

Alicia Cabezudo sareng Magnus Haavelsrud ngajajah hubungan antara kontéks, eusi sareng bentuk dina tulisan na dina 2013 "Rethinking Peace Peace."

Diajar langkung seueur ngeunaan cutatan ieu ku ngadatangan Kampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian sorangan Tanda kutip & Memes Pendidikan Perdamaian: Pustaka Pendidikan Damai. Diréktori bibliographic mangrupikeun kumpulan anu diédit tina kutipan perspektif anotasi ngeunaan téori, prakték, kawijakan sareng pedagogi dina pendidikan perdamaian. Masing-masing entri cutatan / bibliografi dilengkepan ku meme artistik anu didorong pikeun diunduh sareng sumebar ngalangkungan média sosial.

nutup

Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...