AHDR milarian Patugas Proyék Pendidikan -Pendidikan Sejarah (Siprus)

Bubuka padamelan: Patugas Proyék Atikan - Pendidikan Sejarah (Posisi pinuh waktos)
organisasi:  Asosiasi kanggo Dialog sareng Panilitian Sejarah (AHDR)
location: Siprus
Panalimaan aplikasi Ngalamar kabetot kedah ngalebetkeun CV sareng dokuméntasi anu relevan sareng a Surat Minat ku 10 November 2021.

pencét di dieu pikeun inpormasi lengkep sareng kanggo nerapkeun 

kasang tukang

The Association for Historical Dialogue and Research (AHDR) nyaéta hiji organisasi multi-komunal unik, nirlaba, non-pamaréntahan ngadeg di Nicosia di 2003. The AHDR envisions masarakat dimana dialog dina isu sajarah, historiografi jeung pangajaran sajarah jeung diajar dianggap sarana pikeun kamajuan pamahaman jeung pamikiran kritis sarta disambut salaku bagian integral démokrasi jeung budaya perdamaian. Pikeun tujuan ieu, AHDR nyayogikeun aksés aksés kana kasempetan diajar pikeun individu tina unggal kamampuan sareng unggal latar étnis, agama, budaya, sareng sosial, dumasar kana hormat kana karagaman sareng dialog ide. Saprak ngadegna, AHDR geus ngalegaan misi na ku promosi atikan karapihan dina setélan formal jeung non-formal sarta ayeuna bringing babarengan barudak sakola, nonoman sarta guru ti sakabeh komunitas di Pulo Jawa; dina kontéks ieu, AHDR nampi pujian ti Sekretaris Jenderal PBB sareng organisasi internasional pikeun peranna dina promosi kontak sareng gawé babarengan antara generasi Siprus anu bakal datang.

Latar pikeun karya AHDR ngeunaan Pendidikan Sejarah: Misi AHDR nyaéta pikeun membela sareng ngamajukeun dialog produktif sareng panalungtikan kana pangajaran sajarah sareng, ku kituna, dina nguatkeun perdamaian, stabilitas sareng démokrasi. Ku cara kieu, multiperspektipitas sareng pamikiran kritis ngabentuk dua komponén utama karya AHDR. Dina kerangka ieu, karya AHDR ngeunaan Pendidikan Sejarah museurkeun kana Panaliti sareng Pelatihan. Saprak ngadegna, usaha AHDR geus fokus kana nyadiakeun kasempetan pikeun pendidik, sejarawan, siswa jeung panalungtik pikeun jadi leuwih dilengkepan pikeun nanganan complexities pangajaran sajarah dina konflik jeung lingkungan pas-konflik. Dina kontéks ieu, kagiatan pendidikan sajarah sareng sajarah urang museurkeun kana:

  • Bengkel pelatihan guru bi-komunal sareng mono-komunal anu aya hubunganana sareng Sejarah Siprus, Sejarah Sosial sareng Budaya, sareng Métodologi Pangajaran Sejarah;
  • Produksi bahan atikan suplemén, jeung palatihan patali;
  • Rarancang jeung palaksanaan kagiatan panalungtikan jeung sosialisasi hasil panalungtikan;
  • Organisasi konferensi, diskusi panel sareng symposia;
  • Ngembangkeun saran kawijakan;
  • Organisasi paméran nu patali jeung Sajarah sarta Atikan Sajarah;
  • Organisasi jalan-jalan kota sareng wisata sapédah;
  • Jaringan sareng pamangku kapentingan lokal sareng internasional dina widang pendidikan sajarah;
  • Kampanye sareng advokasi.

posisi

Pikeun ngarojong karyana, AHDR merlukeun jasa full-waktu Patugas Proyék Atikan kalayan pangalaman nunjukkeun dina widang Sajarah Atikan pikeun mantuan dina palaksanaan kaperluan proyék atikan ayeuna jeung kahareup Asosiasi.

Kualifikasi & Kompetensi Diperlukeun pikeun Patugas Proyék Atikan

kualifikasi:

  • Gelar Master dina disiplin anu relevan kalayan sahenteuna 3 taun pangalaman relevan atanapi;
  • Gelar Sarjana dina disiplin anu relevan kalayan pangalaman minimal 5 taun.

kompeténsi:

  • Kaahlian substantif sareng téknis dina widang anu relevan;
  • Pangalaman dina desain (tulisan proposal) sareng palaksanaan proyék pendidikan sareng / atanapi panalungtikan;
  • Panaliti anu saé sareng kaahlian analitik;
  • Pangalaman dina ngumpulkeun dana sareng kampanye pendidikan;
  • Pangalaman dina teureuh sareng komunikasi;
  • Kamampuhan multitasking;
  • Pangaweruh anu saé ngeunaan kaayaan politik di Siprus sareng tantangan anu aya hubunganana;
  • Kamampuhan pikeun aktip milarian ningkatkeun atanapi nawiskeun pilihan kreatif pikeun ngajawab masalah;
  • Kaahlian interpersonal anu saé kalayan kamampuan damel salaku bagian tina tim;
  • Kamampuhan pikeun nyayogikeun dukungan administrasi sareng logistik pikeun proyék-proyék pendidikan;
  • Nunjukkeun kamampuan pikeun adaptasi rencana, prioritas sareng nganteurkeun tugas dina waktosna;
  • Kaahlian komputer anu saé, khususna paréntah anu saé pisan tina MS Office;
  • Fluency diperlukeun dina basa Inggris tinulis sareng lisan;
  • Pangaweruh basa Turki jeung/atawa Yunani bakal dianggap tambah.

Evaluasi & Pamilihan Aplikasi

Ngalamar bakal dipilih saluyu sareng kualifikasi sareng tingkat pangalaman anu nunjukkeun. Panitia evaluasi bakal marios ekspresi kapentingan / aplikasi anu ditampi sareng bakal daptar daptar calon anu suksés anu bakal diondang pikeun wawancara. Ngan calon anu kadaptar bakal dikontak.

kapatuhan rincian

Ngalamar kabetot kedah ngalebetkeun CV sareng dokuméntasi anu relevan sareng Surat Minat via email ka [email dijaga] by 10 November 2021.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...