Inisiatif Akademik Intern (mayar): Pusat Internasional Konflik Non-Kekerasan, DC

Pusat Internasional Konflik Non-Kekerasan (ICNC) milarian magang Akademisi Inisiatif sareng ayeuna nampi aplikasi!

Internét Inisiatives Akademis bakal gawé bareng sareng Manajer Inisiatif Akademis sareng Diréktur Senior pikeun Panilitian sareng Pendidikan pikeun nyayogikeun bantosan administrasi, éditorial sareng komunikasi pikeun sababaraha inisiatif akademik sareng program ngeunaan perlawanan sipil anu ditawarkeun ka mahasiswa, dosen, panaliti sareng pendidik di panjuru dunya.

Daptar lengkep tanggung jawab sareng kualifikasi bisa kapanggih di dieu. Punten klik di dieu pikeun ngaksés PDF tina pedaran magang.

location: Pusat Internasional pikeun Konflik Non-Kekerasan, Washington, DC

Tanggal mimiti diantisipasi: Maret 18th, 2019

lilana: Dugi ka 30 Juni, 2019; bagian-waktos 20-25 jam / minggu ($ 15 / jam). Magang kedah tiasa damel sahenteuna 4 dinten per minggu ti kantor ICNC. Magang teu tiasa dianggo jarak jauh.

Parentah aplikasi: Ngabéréskeun formulir aplikasi online sareng unggah bahan anu dipénta.

Panalimaan aplikasi 11 Maret, 2019. Nanging, aplikasi bakal ditinjau sacara rutin.

nutup

Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...