Pesen Khusus ti Betty Reardon

Betty Reardon. Kénca: Kalulusan SMA (1947). Katuhu: El-Hibri Peace Education Prize photo (2013).

Kuring hormat sareng bangga ngirim pesen pangrojong munggaran pikeun ieu prakarsa penggalangan dana khusus ($ 90k kanggo 90) pikeun kelestarian Institut Internasional Perdamaian Perdamaian (IIPE) sareng Kampanye Global pikeun Perdamaian Damai (GCPE). Tina sadaya pangalaman anu rewarding dina genep sareng satengah taun dina pendidikan, kuring paling ngahargaan kasempetan dina padamelan kuring pikeun ngawangun sareng ngajaga hubungan manusa sareng jaringan peserta didik, guru sareng aktipis anu komitmen pikeun ngajantenkeun pendidikan salaku "alat perdamaian . "

Pikeun kuring, sapertos anu sanésna, partisipasi dina komunitas diajar IIPE parantos énergi sareng ngarep-ngarep pikahoyong, negaskeun kayakinan yén perdamaian mungkin, sareng dina kolaborasi sareng solidaritas urang tiasa diajar cara-cara pikeun ngawujudkeun kamungkinan éta. Réspon anu kalibet kana diajar sapertos kitu kana tujuan GCPE pikeun nyayogikeun pendidikan perdamaian di sadaya lingkungan diajar dunya parantos nunjukkeun yén teu kaitung, "peacelearners" di panjuru dunya hoyong pisan ngahontal tujuan éta sareng ngiringan sareng anu sanés dina kampanye ieu pikeun ngadidik warga dimana-mana pikeun ngalakukeun transformasi tatanan dunya ayeuna jadi budaya perdamaian global anu otentik.

Kuring parantos berkah pisan janten bagian tina gerakan pendidikan perdamaian sadunya sareng ngagaduhan rejeki sareng kabagjaan pikeun babarengan dina usaha kolaborasi sareng seueur anjeun anu bakal maca pernyataan dukungan ieu. Harepan kuring ayeuna nyaéta usaha ieu bakal teras-terasan di masa depan pikeun generasi perdamaian anu bakal datang sareng anu bakal datang.

Salaku minuhan harepan kuring butuh landasan kauangan anu langkung stabil tibatan anu parantos urang atos 35 taun munggaran salaku jaringan aktipitas perdamaian kolaborasi, kami ngayakeun kampanye penggalangan dana utama anu munggaran, anu suksésna janten 90 taun anu paling éndah. ayeuna.

Kami bakal kalibet dina kampanye salami 9 bulan taun ajaran 2018-2019 dina tilu siklus tilu bulan, Séptémber dugi Nopémber, Januari dugi ka Maret, sareng April dugi pertengahan Juni. Kuring bagja pisan pisan ngumumkeun yén kami parantos kéngingkeun kado awal sareng ikrar. Dolly Holland milarian anu pangsaéna ti 90 jalma anu masing-masing tiasa nyumbang $ 1,000 kalayan kado tina jumlah éta, sareng kuring ngajanjikeun jumlah anu sami sareng $ 90 per bulan (salami hirup abdi, janten anu panjang pikeun kauntungan tina gerakan pendidikan perdamaian) Kami nampi hadiah sareng janji tina jumlah naon waé sareng salami waktos.

Kami pisan ngahaturkeun nuhun ka Tony Jenkins, Janet Gerson sareng Dale Snauwaert pikeun ngalaksanakeun padamelan ieu, sareng pikeun usaha khusus ieu ngajantenkeunana sustainable.

Hatur nuhun ka anjeun sadayana dina jaringan global ieu pikeun sadaya sumbangan tina sababaraha rupa anu anjeun parantos bikeun kana usaha umum urang sareng pikeun pangarepan sareng inspirasi karya anjeun parantos nyumbang kana salapan dasawarsa kuring kahirupan anu seueur berkah.

Peace jeung Asih,
Betty
September 1, 2018


$ 90k pikeun 90!

Kampanye 9 bulan pikeun ngabantosan Kampanye Global pikeun Peace Peace & International Institute on Peace Education

Betty Reardon parantos lebet kana 90 taun kahirupan - sacara resmi ngancik 90 Juni payun! Kami ngajak anjeun ngabantosan urang ngagungkeun sareng ngahargaan Betty ku gabung sareng anu spesial kami "$ 90k kanggo 90," Kampanye ngumpulkeun dana 9 bulan. Kalayan bantosan anjeun, tujuan kami pikeun ningkatkeun $ 90,000 salami 9-bulan ka payun, culminating in a special birthday celebration in June 2019. Target $ 90k mastikeun kelestarian GCPE & IIPE: Karya warisan Betty dina pendidikan perdamaian.

[ikon ngaran = "bagi" kelas = "" untrefixed_class = ""] diajar langkung seueur ngeunaan kampanjeu di dieu!

 Nyumbang Ayeuna!