Publications

Poé Bumi Husus nelepon pikeun kontribusi kana volume ngadefinisikeun deui kaamanan global tina sudut pandang féminis

Definisi ulang kaamanan anu dilakukeun dina jilid ieu bakal dipuseurkeun Bumi dina éksplorasi konseptual sareng kontékstualisasi dina ancaman eksistensi krisis iklim. Anggapan dasar tina éksplorasi nyaéta yén urang kedah ngarobih pamikiran urang sacara jero, ngeunaan sagala aspek kaamanan; kahiji jeung foremost, ngeunaan planét urang jeung kumaha spésiés manusa relates to eta. Proposalna dugi ka 1 Juni. [teraskeun maca…]

pamadegan

Teu aya deui perang sareng larangan senjata nuklir

Upami aya anu konstruktif asalna tina bencana Ukraina, éta tiasa janten paningkatan volume dina panggero pikeun ngaleungitkeun perang. Salaku Rafael de la Rubia niténan, "konflik nyata antara kakuatan anu ngagunakeun jalma jeung nagara ku manipulasi, oppressing jeung pitting aranjeunna ngalawan hiji sarua séjén pikeun kauntungan jeung gain ... mangsa nu bakal datang bakal tanpa perang atawa henteu pisan." [teraskeun maca…]