Berita & Sorotan

Kampanye Shine Africa diluncurkeun: penanaman tangkal Moringa sareng ngamajukeun kasadaran pendidikan perdamaian

Dina 15 Oktober 2021 Mariana Price ti Grow for Health, Afrika Kidul ngaluncurkeun leg kadua kampanye global pikeun melak tangkal Moringa sareng ngamajukeun kasadaran pendidikan perdamaian. Kampanye SHINE AFRICA anu nembé diluncurkeun ogé bakal ngajarkeun ngeunaan masalah perdamaian, konflik, sareng kaadilan sanés anu disanghareupan ku buana. [teraskeun maca…]