Sasih: Oktober 2021

Sudan Kidul ngaluncurkeun 'Pedoman Déklarasi Sakola Aman' kalayan dukungan ti Save the Children pikeun ngajagi sakola tina panggunaan militér

Déklarasi Sakola Aman mangrupikeun komitmen politik antarpamaréntah anu nyayogikeun kasempetan pikeun nagara pikeun nganyatakeun dukungan pikeun ngajagaan murid, guru, sakola, sareng paguron luhur tina serangan dina waktos konflik bersenjata; pentingna neruskeun atikan dina mangsa konflik pakarang; jeung palaksanaan ukuran konkrit pikeun ngahalangan pamakéan militér sakola.

UNESCO milarian Program Spesialis (Atikan)

Spesialis Program boga tanggung jawab pikeun nyumbang kana peran koordinat kalungguhan UNESCO tina SDG4 2030 Agenda Pendidikan sareng ngadukung sareng ningkatkeun efisiensi operasi Mékanisme Kerjasama Pendidikan Global. Tuntas aplikasi: Nopémber 6, 2021.

UNESCO Mahatma Gandhi Institute of Education for Peace and Sustainable Development milarian Patugas Kabijakan Pendidikan

The UNESCO Mahatma Gandhi Institute of Education for Peace and Sustainable Development (MGIEP) milarian Patugas Kabijakan Pendidikan pikeun nyumbang kana analisa kawijakan anu relevan sareng Tujuan Pangwangunan Sustainable 4.7 nuju pendidikan pikeun ngawangun masarakat anu damai sareng sustainable di sakuliah dunya. Panawaran panerapan: 31 Oktober.

Telepon pikeun Patugas Proyék Pendidikan - Atikan Damai (Siprus)

Asosiasi pikeun Dialog sareng Panaliti Sejarah milarian Patugas Proyék Pendidikan full-time kalayan pangalaman anu nunjukkeun dina widang Atikan Damai pikeun ngabantosan palaksanaan pangabutuh proyék pendidikan ayeuna sareng anu bakal datang tina Asosiasi. Tuntas aplikasi: 10 Nopémber.

Atikan: Tantangan dina konteks konflik

Serangan téroris ngalawan target pendidikan parantos ningkat dina sababaraha taun terakhir. Bantuan Kamanusaan Bantuan Asasi Manusa nganalisis tren ayeuna sareng ngajajah solusi pikeun ngungkulan ekstremisme telenges.

Pendidikan sejarah sareng rekonsiliasi dina (post) masarakat konflik

Ésai ieu ku Jamie Wise ngemutan peran pendidikan sejarah dina ngawangun mémori koléktif sareng hubungan antar kelompok dina kontéks konflik (post). Pendidikan sejarah interséksi sareng pendidikan perdamaian ku fokus kana kumaha narasi ngeunaan kekerasan anu kapengker disaurkeun sareng diwangun dina (post) setting pendidikan konflik.

Ngagulung ka luhur