CV

Museum kanggo Perdamaian: Sumberdaya

Musium pikeun perdamaian mangrupikeun lembaga pendidikan nirlaba anu ngamajukeun budaya perdamaian ngalangkungan ngumpulkeun, ningalikeun sareng napsirkeun matéri anu aya hubunganana sareng perdamaian. Jaringan Musium Internasional pikeun Perdamaian ngagulung sababaraha sumber anu aya hubunganana sareng musium perdamaian, kalebet diréktori global, prosés konperénsi, sareng tulisan anu dikaitkeun ku peer. [teraskeun maca…]