Sasih: Agustus 2021

Saha Anu Paling kapangaruhan ku Sakola ka Pipa Penjara?

Kumaha pendidik tiasa ngeureunkeun pipa sakola-ka-panjara? Léngkah munggaran nyaéta ngémutan pendekatan alternatif pikeun disiplin sakola. American University's Doctorate in Education Policy & Leadership program parantos ngembangkeun hiji pituduh anu ringkes sareng infographic pikeun diajar salajengna.

Museum kanggo Perdamaian: Sumberdaya

Musium pikeun perdamaian mangrupikeun lembaga pendidikan nirlaba anu ngamajukeun budaya perdamaian ngalangkungan ngumpulkeun, ningalikeun sareng napsirkeun matéri anu aya hubunganana sareng perdamaian. Jaringan Musium Internasional pikeun Perdamaian ngagulung sababaraha sumber anu aya hubunganana sareng musium perdamaian, kalebet diréktori global, prosés konperénsi, sareng tulisan anu dikaitkeun ku peer.

Ngagulung ka luhur