pamadegan

Hapuskeun Nukes Ayeuna!

Jahat sosial nyauran réspon sosial. Pikeun komunitas pendidikan perdamaian, ieu hartosna henteu ngan ukur ngalakukeun panilitian anu reflektif kana masalah étika anu diangkat ku senjata nuklir, tapi ogé masihan perhatian anu sami kana tanggung jawab étika warga masarakat pikeun mupus aranjeunna. [teraskeun maca…]

Tanda Peta

Undangan pikeun nonoman pikeun ilubiung dina Survei Perdamaian sareng Kaamanan Sekolah Siswa AS

Panaliti Cheryl Lynn Duckworth milari murid sakola umum AS (yuswa 14-20) anu hoyong bagikeun pandanganana ngeunaan kabijakan perdamaian sareng kaamanan sakola-sakola pikeun survey nasional anu nyumbang kana panilitian anu ngalarapkeun lensa kaamanan manusa pikeun paham sareng ngungkulan konflik sareng kekerasan di sakola. Ieu kalebet kawijakan sapertos latihan penembak aktif, panggunaan perwira sumberdaya sakola (pulisi) di sakola, guru pelengkap, program anti-bullying sareng mediasi / konseling peer.   [teraskeun maca…]