pamadegan

Akar Amérika jero tina Shootings Atlanta

OpEd ieu ti The New York Times mendemonstrasikan kumaha konvergénsi penindasan anu dialami ku jalma-jalma anu nanggung beban kekerasan sistemik sareng struktural ogé anu paling rentan ka sababaraha bentuk kekerasan fisik, kalebet rajapati. Éta nyebat pendidik perdamaian pikeun kasadaran konvergénsi salaku pondasi pikeun panilitian kana tantangan pikeun nyiptakeun pangalaman diajar pikeun nyaangan tingkah prasangka sareng nilai diskriminatif anu ngagampangkeun kekerasan paripolah sareng ngadukung struktur. [teraskeun maca…]

Berita & Sorotan

Universitas anu ngalibatkeun lalaki pikeun ngeureunkeun kekerasan ngalawan awéwé

Program pencegahan kekerasan lalaki (MVP) milarian ngarobih jempé sareng teu aktipitas lalaki janten sekutu sareng parobihan. Nanging, kedah jelas: MVP mangrupikeun pendekatan komplementér pikeun kekerasan sanés ngalawan padamel awéwé (VAW). Intina sanés pikeun museurkeun lalaki, tapi pikeun ngadukung aktipitas awéwé, panilitian sareng kapamingpinan kana tujuan pikeun ngeureunkeun VAW dimana-mana. [teraskeun maca…]

tanda petik

Tony Jenkins: pédah perdamaian pikeun agénsi politik

"Agénsi politik dihasilkeun sacara internal. Kami nyandak tindakan luar kana hal-hal anu urang pikahoyong sareng bermakna. Kaadilan sareng perdamaian, diajar salaku konsep sareng tujuan anu abstrak, moal dilaksanakeun. Pedagogi perdamaian diudag ku pamarekan anu ngahubungkeun konsép abstrak kana pangalaman anu diajar di dunya. ” -Tony Jenkins [teraskeun maca…]