pamadegan

Ti Darurat dugi ka Munculna

David Korten nyatakeun yén COVID-19 mangrupikeun kasempetan anu teu pernah aya saacanna pikeun mikirkeun deui kumaha kapercayaan, nilai, sareng lembaga urang ngawangun hubungan urang. Urang tiasa nyiptakeun dunya anu tiasa dianggo pikeun sadayana atanapi nyanghareupan masa depan anu henteu dianggo deui pikeun saha waé. [teraskeun maca…]

Berita & Sorotan

Kolonialisme, kamiskinan sareng korupsi: Sababaraha pamikiran ngeunaan pendidikan perdamaian pikeun ngatasi kajahatan ieu nalika pandemi COVID19 (Puerto Rico)

Naon anu tiasa disayogikeun pendidikan perdamaian nunjukkeun skénario kompléks Puerto Rico sareng réspon COVID? Anita Yudkin nyebarkeun sababaraha ide pikeun ngungkulan pandemi dumasar kana prinsip umum ngadidik pikeun perdamaian, dina hubunganana sareng hak asasi manusa sareng kelestarian. [teraskeun maca…]

Berita & Sorotan

Diajar tina Bédana: Parobihan Iklim sareng COVID-19

Bédana sareng kamiripan antara masalah COVID-19 sareng parobihan iklim anu diterangkeun dina tulisan ieu ku Úrsula Oswald Spring ngadeukeutkeun pandangan dunya anu holistik, planet sareng ékologis anu tiasa dijantenkeun dasar pikeun diajar dunya anu diperbarui anu aya dina martabat manusa sareng direalisasikeun ku sosial sareng kaadilan lingkungan.  [teraskeun maca…]