Fitur

Masalah Nail: Patriarki sareng Pandémik

Seueur dina gerakan perdamaian sareng kaadilan parantos nyungkeun panggunaan waktos kritis ieu pikeun ngagambarkeun, ngarencanakeun sareng diajar jalan ka masa depan anu langkung positip. Hiji kontribusi anu urang, pendidik perdamaian panginten tiasa ngadamel kana prosés ieu nyaéta ngeunteung kana kamungkinan basa alternatif sareng basa kiasan nuju ahli bahasa perdamaian sareng féminis anu parantos lami nyobian ngarayu urang pikeun museurkeun perhatian urang. [teraskeun maca…]

Berita & Sorotan

Pentingna Perdamaian sareng Pakarang Nuklir Pakarang dina Kewarganegaraan (CND Peace Peace)

Kumaha kaputusanna upami Présidén Truman diadili pikeun ngabom atom Hiroshima sareng Nagasaki? Kumaha kalakuan anjeun upami anjeun pamimpin dunya nalika krisis senjata nuklir? CND Peace Education ngiringan rébuan siswa sakola di Inggris ngalangkungan Inggris ngalangkungan sumberdaya sareng dukungan pikeun nguatkeun nonoman ku élmu ngeunaan masalah perdamaian sareng nuklir. [teraskeun maca…]

Berita & Sorotan

Parobihan iklim: ngadidik murid pikeun merjuangkeun krisis

Kalayan laporan iklim PBB pangénggalna anu ngandung bukti anu pikahariwangeun yén parobihan iklim mangaruhan pisan kana sagala aspek lingkungan, kumaha guru tiasa ngabantosan murangkalih sareng déwasa pikeun milah-milah kontén anu tumuh, ulah kabebeng, sareng ngartos. tantangan, sareng solusi poténsial, kana naon anu disebat Sekretaris Jénderal PBB "krisis eksistensial"? [teraskeun maca…]

panalungtikan

Ngembangkeun inisiatif pendidikan perdamaian khusus kontéks sareng komunitas lokal: pelajaran ti Bolivia

Tulisan ieu ngalaporkeun ngeunaan hiji proyék panilitian tindakan partisipatif asli anu dirancang pikeun kontekstualisasi prakarsa pendidikan perdamaian sareng komunitas lokal di Bolivia. Panilitian kasus ditawarkeun dina kontéks anu langkung ageung kumaha komunitas internasional tiasa damel sareng ahli waris langsung pikeun ngembangkeun koalisi sareng perdamaian anu patali sareng pendidikan anu responsif kana kabutuhan kelompok sareng kontéks anu khusus anu aranjeunna nyobian mangaruhan. [teraskeun maca…]