tanda petik

Pendidikan pikeun Transformasi

"Kumaha carana saha waé diajar hal anu anyar? Kusabab utopias sacara definisi 'énggal,' 'henteu-acan,' anu sanés, 'manusa bakal tiasa fungsina dina cara-cara anu henteu nganterkeun urang kana tatanan anu lami waé upami urang merhatoskeun kana diajar. Pikiran angen ngeunaan transformasi kasadaran anu dipikahoyong salaku prosés sajarah anu teu tiasa dilawan ngaganggu urang tina diajar disiplin anu sesah anu bakal ngajantenkeun transformasi. " - Elise Boulding [teraskeun maca…]

Laporan Kegiatan

Ngaburak binih karapihan di Ukraina

Tanggal 21-23 Nopémber diayakeun lokakarya ngeunaan kursus 'Budaya Lingkungan Alus', anu diayakeun di lembaga pendidikan di Ukraina. Acara ieu diayakeun sasarengan ku Kamentrian Atikan Ukraina sareng Élmu tina sareng Integrasi LSM sareng Pusat Pangembangan pikeun Émbaran sareng Panilitian. [teraskeun maca…]