pamadegan

Kumaha Gandhi tiasa ngabantosan Gen Z

Panémbakan nembé di Amérika Serikat mangrupikeun pananda masalah anu beuki tumuh pikeun dunya. Sapertos seueur kajadian anu sami anu mirip kekerasan dina sajarah panganyarna, palaku dina umur 20-an, anggota Gen Z. Seueur teuing jalma ngora di sakumna dunya anu katerasan ku kekerasan, korban sareng palaku anu sami. [teraskeun maca…]

panalungtikan

Naon anu dianggo pikeun nyegah kekerasan ngalawan barudak di Apganistan? Pendakan tina pipilueun pendidikan perdamaian berbasis sakola di Afganistan

Tulisan ieu nampilkeun hasil évaluasi pendidikan perdamaian berbasis sakola sareng intervensi berbasis komunitas pikeun ngarobih norma sosial anu ngabahayakeun sareng prakték anu aya hubunganana sareng gender sareng panggunaan kekerasan dina resolusi konflik, dilaksanakeun di Afghanistan kalayan tujuan pikeun ngirangan kekerasan ngalawan sareng antara barudak. [teraskeun maca…]

pamadegan

Reparasi mangrupikeun Perjangjian Perdamaian

Artikel munggaran dina séri genep bagéan ieu ngajajah kumaha perang narkoba sareng kamiskinan leres-leres perang pikeun jalma, ngajantenkeun kasus ieu kanggo reparasi salaku jalan nuju perdamaian. Tulisan anu bakal kahareup bakal ngajajah inisiatif pendidikan nasional anu ngajarkeun warga ngora ngeunaan sajarah leres AS salaku hiji bangsa sareng ngadidik perdamaian tinimbang perang. [teraskeun maca…]