Ulasan buku

Perspektif Biru Planet Evelin Lindner pikeun Ngarobih Hina sareng Teror

Dina ésai ulasan ieu, Janet Gerson nyerat yén pikeun ngartos Dr. Evelin Lindner sareng buku énggalna "Kehormatan, Penghinaan sareng Teror: Campuran anu ngabeledug sareng Kumaha Urang Tiasa Defuse Ku Dignity" nyaéta milarian pendekatan transdisipliner anu inovatif pikeun krisis konci jaman urang. Tujuanana nyaéta "aktipitas intéléktual" anu ditetepkeun ku "cara ningali pelukis, perjalanan pikeun milarian tingkatan makna anu énggal." [teraskeun maca…]