panalungtikan

Ngartikeun deui Kamantalaan di Apganistan

Tingkah laku telenges sareng agrésip — khususna ti nonoman — parantos janten norma masarakat Afgan anu ditampi. Ringkesan Damai ieu nyimpulkeun papanggihan awal proyék pilot pikeun nganilai pangaruh tina mangpuluh-puluh taun konflik sareng kekerasan ka para nonoman Afghanistan sareng pangaruh upaya ngajar aranjeunna kasabaran, wawanén anu damai, sareng résolusi konflik dasar sareng katerampilan perdamaian. [teraskeun maca…]

Berita & Sorotan

Sateuacan Pembantaian di Sakola Anu Dingaranan Ngahormatan Anjeunna, Marjory Stoneman Douglas Aya Nalika RUU Brady Ditandatanganan

Sakola Florida dimana murid anu diusir ngabunuh 17 jalma nganggo bedil serangan dina Hari Valentine dingaranan juara lingkungan hidup, hak pilih awéwé sareng hak-hak sipil anu nampi Medali Présidén Merdika nalika yuswa 103. Dinten anu sami di 1993 nalika Marjory Stoneman Douglas nampi medali ti Présidén Bill Clinton di Gedong Bodas, anjeunna diulem pikeun nyaksian panandatanganan RUU Brady, anu netepkeun cek tukang féderal pikeun anu badé mésér senjata api. [teraskeun maca…]