gabung3-2
Gabung & ngadukung Kampanye!
corona-sambungan-slaider
JABU
Sambungan:
learning
pikeun
renewed
dunya
Anggota Institusi / Anggota Koalisi

"Gabung sareng Kampanye penting pisan pikeun kolaborasi sareng nyumbang sasarengan kana transformasi budaya kekerasan dina budaya dialog sareng perdamaian. "
- Asosiasi Spanyol pikeun Panilitian Damai (AIPAZ)

balap-slaider-2
RACISME ENDING
Perspektif Kritik pikeun Pendidik Perdamaian
GCPE-Pernyataan-slaider

Pernyataan Kampanye: "Budaya perdamaian bakal dihontal nalika warga dunya ngartos masalah global; ngagaduhan kaparigelan pikeun méréskeun konflik sacara konstruktif; terang sareng hirup ku standar internasional ngeunaan HAM, gender sareng kesetaraan ras; ngahargaan keragaman budaya; sareng hormat kana integritas theEarth. Diajar sapertos kitu moal kahontal tanpa pendidikan anu dihaja, berkelanjutan sareng sistematis pikeun perdamaian. ”

panah saméméhna
panah salajengna

pangtungtungna

Berita & Sorotan

PBB Dorong pikeun Déklarasi Poé Pendidikan Damai Global

Duta Besar Anwarul K. Chowdhury, mantan Sekretaris Jénderal Jenderal sareng Wakil Tinggi PBB sareng Pendiri Gerakan Global pikeun Budaya Perdamaian, nyarios dina Konperénsi Poé Pendidikan Damai Tahunan anu munggaran anu diatur ampir ku The Unity Foundation sareng Jaringan Pendidikan Damai. Panitia konpérénsi ngadukung agenda pikeun nyiptakeun "Dinten Pendidikan Damai Global." [teraskeun maca…]

diulas

Corona Panyambung

Berita & Sorotan

Krisis Senyawa: Corona di Zona Konflik

Artikel-artikel sateuacanna dina séri Corona Connections kami parantos utamina fokus kana ketidakadilan sareng disfungsi struktur global anu parantos dibuktikeun ku pandemi éta. Dina tulisan ieu, kami narik perhatian pendidik perdamaian kana kanyataan COVID parantos ngajantenkeun seueur ketidakadilan éta langkung parah. [teraskeun maca…]

Miluan kampanye

Kalénder Global

KURIKULU GRATIS

Pernyataan Kampanye & Tujuan

Pernyataan Kampanye:
"Budaya perdamaian bakal dihontal nalika warga dunya ngartos masalah global; ngagaduhan kaparigelan pikeun méréskeun konflik sacara konstruktif; terang sareng hirup ku standar internasional ngeunaan HAM, gender sareng kesetaraan ras; ngahargaan keragaman budaya; sareng hormat kana integritas theEarth. Diajar sapertos kitu moal kahontal tanpa pendidikan anu dihaja, berkelanjutan sareng sistematis pikeun perdamaian. ”   

Tujuanana Kampanye
Kampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian narékahan pikeun ngabina budaya perdamaian di komunitas di sakumna dunya. Éta ngagaduhan dua tujuan:

1. Kahiji, ngawangun kasadaran masarakat sareng dukungan politik pikeun ngenalkeun pendidikan perdamaian kana sagala bidang pendidikan, kalebet pendidikan non-formal, di sadaya sakola di panjuru dunya.
2. Kadua, pikeun ngamajukeun pendidikan sadaya guru pikeun ngajarkeun perdamaian.