Miluan Kampanye Global

Miluan jaringan global individu sareng organisasi anu ngamajukeun pendidikan perdamaian di sakumna dunya.

News, Panalungtikan, & Analisis

Perdamaian Pendidikan Perdamaian

Perdamaian Pendidikan Perdamaian

Kalénder Global

sadunya
almanak

Ngeunaan Kampanye Global

The Global Campaign for Peace Education (GCPE) diluncurkeun di Den Haag Appeal for Peace Conference di 1999. Ieu mangrupikeun jaringan non-formal, organisasi internasional anu ngamajukeun pendidikan perdamaian di antara sakola, kulawarga, sareng komunitas pikeun ngarobih budaya kekerasan janten budaya karapihan. Kampanye ngagaduhan dua tujuan:

  1. Ngawangun kasadaran masarakat sareng dukungan politik pikeun ngenalkeun atikan perdamaian kana sagala widang pendidikan, kalebet pendidikan non-formal, di sadaya sakola di sakumna dunya.
  2. Pikeun ngamajukeun atikan sadaya guru ngajar pikeun perdamaian.

Warta panganyarna, Panalungtikan, Analisis & Sumberdaya

Pemetaan Pendidikan Perdamaian

"Pemetaan Atikan Damai" mangrupikeun inisiatif panalungtikan global anu dikoordinir ku GCPE. Éta mangrupikeun aksés kabuka, sumberdaya online pikeun panalungtik pendidikan perdamaian, donor, praktisi, sareng pembuat kawijakan anu milarian data ngeunaan usaha pendidikan perdamaian formal sareng non-formal di nagara-nagara di sakumna dunya pikeun ngembangkeun perdamaian anu relevan sacara kontekstual sareng dumasar-bukti. pendidikan pikeun transformasi konflik, perang, jeung kekerasan. 

Diréktori Global

Dimana Diajar Pendidikan Perdamaian

Jalma Damai Ed

Jalma Pendidikan Damai

Bibliografi

Bibliografi Atikan Peace

nutup
Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!
Punten kirimkeun email ka abdi:
Ngagulung ka luhur