maya-buku-klub-reardon
Virtual Book Club Fundraiser
Maret 2022
gabung3-2
Gabung & ngadukung Kampanye!
pemetaan-perdamaian-ed-banner-GCPE
PELAJARAN PENDIDIKAN Damai
corona-sambungan-slaider
JABU
Sambungan:
learning
pikeun
renewed
dunya
Anggota Institusi / Anggota Koalisi

"Gabung sareng Kampanye penting pisan pikeun kolaborasi sareng nyumbang sasarengan kana transformasi budaya kekerasan dina budaya dialog sareng perdamaian. "
- Asosiasi Spanyol pikeun Panilitian Damai (AIPAZ)

peace-ed-clearninghouse-slider
Perdamaian Pendidikan Perdamaian
GCPE-Pernyataan-slaider

Pernyataan Kampanye: "Budaya perdamaian bakal dihontal nalika warga dunya ngartos masalah global; ngagaduhan kaparigelan pikeun méréskeun konflik sacara konstruktif; terang sareng hirup ku standar internasional ngeunaan HAM, gender sareng kesetaraan ras; ngahargaan keragaman budaya; sareng hormat kana integritas theEarth. Diajar sapertos kitu moal kahontal tanpa pendidikan anu dihaja, berkelanjutan sareng sistematis pikeun perdamaian. ”

panah saméméhna
panah salajengna

pangtungtungna

CV

Martin Luther King sareng Carita Montgomery - Kurikulum sareng Pitunjuk Studi (Fellowship of Reconciliation)

Nalika anjeun nyiapkeun pikeun ngahormatan kahirupan sareng warisan Rev. Dr. Martin Luther King, Jr minggu ieu, sareng enggal ngagungkeun Bulan Sajarah Hideung, Fellowship of Reconciliation bungah ngumumkeun publikasi kurikulum online gratis sareng diajar anyar. pituduh pikeun marengan buku komik 1957 kami anu diaku, Martin Luther King sareng Carita Montgomery. [teraskeun maca…]

Berita & Sorotan

Hormat ka Uskup Desmond Tutu

Naon anu tiasa janten indikator anu langkung jelas ngeunaan nilai-nilai anu nyababkeun Kampanye Global pikeun Atikan Damai tibatan Uskup Tutu saatos ngagabung sareng pendiri, Magnus Haavelsrud sareng Betty Reardon dina panel perdana na di The Hague Conference di 1999? Desmond Tutu mangrupikeun perwujudan komitmen anu kuat pikeun katengtreman anu dicita-citakeun ku para pendidik perdamaian. [teraskeun maca…]

diulas

Corona Panyambung

Berita & Sorotan

Krisis Senyawa: Corona di Zona Konflik

Artikel-artikel sateuacanna dina séri Corona Connections kami parantos utamina fokus kana ketidakadilan sareng disfungsi struktur global anu parantos dibuktikeun ku pandemi éta. Dina tulisan ieu, kami narik perhatian pendidik perdamaian kana kanyataan COVID parantos ngajantenkeun seueur ketidakadilan éta langkung parah. [teraskeun maca…]

Miluan kampanye

Kalénder Global

KURIKULU GRATIS

Pernyataan Kampanye & Tujuan

Pernyataan Kampanye:
"Budaya perdamaian bakal dihontal nalika warga dunya ngartos masalah global; ngagaduhan kaparigelan pikeun méréskeun konflik sacara konstruktif; terang sareng hirup ku standar internasional ngeunaan HAM, gender sareng kesetaraan ras; ngahargaan keragaman budaya; sareng hormat kana integritas theEarth. Diajar sapertos kitu moal kahontal tanpa pendidikan anu dihaja, berkelanjutan sareng sistematis pikeun perdamaian. ”   

Tujuanana Kampanye
Kampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian narékahan pikeun ngabina budaya perdamaian di komunitas di sakumna dunya. Éta ngagaduhan dua tujuan:

1. Kahiji, ngawangun kasadaran masarakat sareng dukungan politik pikeun ngenalkeun pendidikan perdamaian kana sagala bidang pendidikan, kalebet pendidikan non-formal, di sadaya sakola di panjuru dunya.
2. Kadua, pikeun ngamajukeun pendidikan sadaya guru pikeun ngajarkeun perdamaian.