Punëtori mbi Edukimin për Paqen - Manipur, Indi

(Artikulli origjinal: Tai Sangai Express, 20 nëntor 2015)

IMPHAL, 19 nëntor: Qendra për Edukimin për Paqen, Manipur filloi një punëtori tre-ditore për edukimin e paqes për grupet e grave në Shtet me temë 'Paqja dhe Ndërmjetësimi me Gratë në Manipur' në sallën e miqësisë Adimjati Shiksha Ashram sot.

Sekretari i përgjithshëm i Nupi Samaj Th Ramani, gjatë fjalës së saj mbrojti një qasje të përbashkët për të frenuar krimin dhe dhunën ndaj grave dhe fëmijëve. Ajo u bëri thirrje grupeve të grave në zonat kodrinore dhe luginore të punojnë së bashku për të kontrolluar shkallën në rritje të krimeve kundër grave dhe fëmijëve në Shtet. Profesor Ksh Bimola Devi; Sekretari i ASA Pungai Hungyo; DHP, Mantripukhri Achom Mashum; Thirrësi i UNMM-së, tryeza e grave, Sobita Mangshatabam dhe Kryeshefi i Kolegjit Lilong Haoreibi, Kunjarani gjithashtu mori pjesë në seancën inauguruese të seminarit.

(Shko tek artikulli origjinal)

Mbyll
Bashkojuni fushatës dhe na ndihmoni #SpreadPeaceEd!
Ju lutem më dërgoni email:

Bashkohu me diskutimin ...

Scroll to Top