Pse duhet të kujdeseni për bërthamat

Pse duhet të kujdeseni për bërthamat

Kjo video prodhuar nga Fizika e Minutës ndriçon rreziqet e vazhdueshme të armëve bërthamore dhe garën e armëve bërthamore në botën e pas luftës së ftohtë, veçanërisht dimrin bërthamor, por edhe modernizimet nga qeveritë e SHBA dhe Rusisë, PMM (impulse elektromagnetike), pasojat, shpërthimet, terrorizmi dhe aksidentet e mundshme.

E ardhmja e jetës Instituti ndihmuar në prodhimin e kësaj video.  

Fizika e Minutës ofron një pamje energjike dhe argëtuese të problemeve të vjetra dhe të reja në fizikë - të gjitha brenda një minute!  

Mbyll
Bashkojuni fushatës dhe na ndihmoni #SpreadPeaceEd!
Ju lutem më dërgoni email:

1 thought on “Why You Should Care About Nukes”

  1. Mahatma Gandhi Fondacioni Kanadez për Paqen Botërore

    Ndërsa armët bërthamore kanë rënë nga radari për shumicën e njerëzve, ato ende paraqesin një rrezik shumë real dhe aktual. Faleminderit për shpërndarjen e kësaj videoje që thekson situatën aktuale në një mënyrë të lehtë për tu kuptuar dhe sugjeron disa zgjidhje në të cilat mund të përfshihemi të gjithë.

Bashkohu me diskutimin ...

Scroll to Top