Zhvillimi profesional i mësuesve për edukimin për paqe (raport webinar)

(Raportuar nga: Perspektivat tranzicionale. 18 mars 2021)

Njësia për Paqe dhe Studime të Konflikteve në Universitetin e Innsbruck, Austri, më 17 Mars 2021, organizoi një simpozium “Trendet aktuale në hulumtimet bashkëkohore të paqes”. Gjashtë studiues të paqes ndanë përvojat e tyre mbi trendet aktuale në hulumtimin e paqes dhe sfidat në terren.

"Zhvillimi profesional i mësuesve për edukimin për paqe" është një prezantim nga Dody Wibowo nga Indonezia, i cili mban një Diplomë Doktorate në Paqe dhe Studime të Konfliktit nga Universiteti i Otago, Zelanda e Re dhe një Master në Edukimin e Paqes nga Universiteti për Paqe, Kosta Rika . Ai prezantoi hulumtimin e tij të doktoratës eksploron faktorët që kontribuojnë në aftësinë e mësuesve të shkollës në ofrimin e arsimit për paqen.

Videot e tjera në seri mund të gjenden këtu. 

 

Mbyll
Bashkojuni fushatës dhe na ndihmoni #SpreadPeaceEd!
Ju lutem më dërgoni email:

Bashkohu me diskutimin ...

Scroll to Top