Lajmet dhe Pikat kryesore

500 Studentë Globalë për të mbajtur Marshin e Paqes pranë DMZ

Rreth 500 studentë nga e gjithë bota planifikojnë të mbajnë një marshim paqeje pranë Zonës së Demilitarizuar (DMZ) që ndan dy Koretë.
Aktiviteti është pjesë e festivalit botëror të edukimit për paqe 2017 nga 27 deri më 31 maj që do të marrin pjesë nga nxënës të shkollave të mesme si dhe mësues nga shtatë vende duke përfshirë Japoninë, Kinën, Rusinë dhe Indonezinë. [Vazhdo te lexosh…]