Nënshkruani letrën tonë për të mbështetur studiuesit dhe studentët afganë në rrezik

Rreziku aktual i studiuesve dhe studentëve afganë kërcënon jetën dhe sigurinë e tyre dhe mundësitë për një të ardhme më pozitive për Afganistanin. Kjo nismë synon të përballet me këto kërcënime duke bërë të mundur që më shumë prej tyre të pranojnë ftesa në universitetet amerikane. Ju lutemi merrni parasysh të shtoni emrin tuaj në shkronjën e mëposhtme.

Bëhu i pari që komenton

Bashkohu me diskutimin ...