Përshëndetjet e sezonit për të gjithë praktikuesit, avokatët dhe mbështetësit e edukimit për paqe

Një mesazh nga Betty Reardon * ndërsa hyjmë në vitin 2020

* Betty Reardon është themeluesja e të dyjave Instituti Ndërkombëtar për Edukimin për Paqen (IIPE) dhe Fushata Globale për Edukimin e Paqes (GCPE)

Cilido dhe të gjithë juve që mund të festoni një festë vjetore, urime të mira për një festë të gëzueshme dhe për botën më pak të dhunshme dhe më të drejtë për të cilën aspirojmë ndërsa i ofrojmë solidaritet njëri-tjetrit në gjithçka që bëjmë për ta arritur atë. Ndërsa hyjmë në këtë dekadë të tretë të 21-tëst shekulli, le të vazhdojmë të solidarizohemi me njëri-tjetrin dhe të gjithë ata që vuajnë dhunën dhe padrejtësinë që ne përpiqemi të kapërcejmë. Shpresoj që solidariteti të marrë formën e mbështetjes së vazhdueshme për dhe pjesëmarrjen aktive në rrjetet GCPE dhe IIPE që lehtësojnë përpjekjet tona.

Dua ta përfundoj vitin duke përcjellë falënderimet e mia të sinqerta për të gjithë ata që morën pjesë në vitin e kaluar Fushata 90K për të mbështetur dhe zgjeruar rrjetet IIPE & GCPE, dhe për të gjithë ata që u bashkuan me mua në këtë mrekulli festimi i 90 timth ditëlindje. Vetë ngjarja dhe gjithçka që hyri dhe e rrethoi atë ishte thjesht yjore. Faleminderit shumë për të gjithë.

Siç njoftova në fillim të përpjekjes 90K, në një përpjekje për të inkurajuar mbështetësit të bëhen mbajtës, kontributi im do të ishte 90 dollarë në baza të rregullta mujore që ngarkohen në kartën time të kreditit. Invshtë e paçmuar për përpjekjet tona të dimë paraprakisht se do të ketë fonde të qëndrueshme për punën e rregullt të Fushatës, dhe duke e bërë mbledhjen e fondeve shtesë për IIPE më pak të rëndë dhe të pasigurt. Shpresojmë se do t'i merrni parasysh këta faktorë ndërsa përcaktoni nëse dhe me sa mund të mbështesni CGPE / IIPE.

Tani që jam në 91 vjeçst vit, kontributi im mbështetës, duke filluar nga janari do të jetë 91 $, dhe çdo vit me të cilin mund të vazhdoj të bekohem, do të shtoj një dollar më shumë në muaj, deri në fushatën tjetër të madhe K. Nëse kjo do të ndodhë, mund të jetë 100K, por për të qenë pak të matur, ne mund të synojmë 95K.

Sa vjeç jeni A keni një numër me fat? A ka ndonjë numër kuptimplotë (ose një variant i tij) që ju mund ta festoni me një dhurim të qëndrueshëm mujor? Edhe nëse është i rastësishëm, ju lutemi merrni parasysh të jepni kontributin tuaj mbi një bazë të qëndrueshme. Ndërsa mbështesim rrjetet tona, ne jemi dëshmitarë të solidaritetit tonë dhe bëjmë të mundur lëvizjen e vazhdueshme transnacionale, multikulturore dhe ndër brezave që jemi bërë.

Mund të bëhemi edhe më aktivë dhe më të shumtë në vitin 2020.

Gëzuar Vitin e Ri !!!

Betty Reardon
dhjetor 2019

Bashkojuni fushatës dhe na ndihmoni #SpreadPeaceEd!
Ju lutem më dërgoni email:

Bashkohu me diskutimin ...

Scroll to Top