"Edukimi për Paqen: Mësime nga Zimbabve" nga Dudziro Nhengu

"Edukimi për Paqen: Mësime nga Zimbabve"

Prezantimi i letrës nga Dudziro Nhengu, bashkëpunëtor i Programit për Gjininë, Ndërtimin e Paqes dhe Sigurinë, UN Women, Zimbabve në Konferenca e 2-të e Paqes në Afrikë, 29-30 tetor 2015, Akra-Ganë.

Mbyll
Bashkojuni fushatës dhe na ndihmoni #SpreadPeaceEd!
Ju lutem më dërgoni email:

Bashkohu me diskutimin ...

Scroll to Top