Ndërtimi i paqes i lidhur jashtë: Drejtori i Programeve

Hapja e punës: Ndërtimi i paqes i lidhur me jashtë - Drejtor i Programeve

Raportoni tek: Drejtori Ekzekutiv
Ndërlidhja me: Komisionet e Bordit për Programet dhe Menaxhimin e Rrezikut dhe Sigurisë
Vendndodhja: Preferohet bregu lindor i SHBA (me një farë fleksibiliteti)
Orari: Me kohë të plotë

SHKONI T W PUNONI ÇDO DIT AND DHE BAKENI NJ D DIFERENC N IN KIST W BOT!

A jeni një edukator përvojor vizionar me një histori të dëshmuar në rritjen dhe menaxhimin e programit, sigurinë dhe një angazhim për paqe dhe jo dhunë? Qendra e jashtme e lidhur për ndërtimin e paqes ("Outward Bound Peace Building") po kërkon për një ndërmarrës ndërmarrës për të sjellë energjinë e tyre krijuese në punën tonë - duke forcuar programimin aktual dhe duke e çuar organizatën në kufij të rinj gjeografikisht dhe programatikisht. Ne ofrojmë mundësinë për t'u bashkuar me një ekip të vogël dhe dinamik; të punojmë me Bordin tonë të përkushtuar dhe mbështetës; dhe tako udhëheqës të mrekullueshëm të paqes.

Pozicioni

Raportimi tek Drejtori Ekzekutiv (ED), Drejtori i Programeve (Drejtori) është përgjegjës për hartimin dhe zbatimin e programeve globale të organizatës. Duke u mbështetur në programet aktuale, përfshirë Programin Palestinez - Izraelit të Liderëve në Zhvillim, Drejtori do të drejtojë përpjekjen për të zhvilluar dhe dokumentuar metodologjinë eksperimentale të ndërtimit të paqes në mënyrë që të zgjerojë punën e Ndërtimit të Paqes së Kufizuar në Jashtë në komunitetet e reja, vendet dhe në të gjithë Shkollën e Lidhur me Jashtë rrjeti Drejtori do të punojë ngushtë me ED të organizatës për të identifikuar partnerët e rinj, për të zhvilluar kurrikulë, për të rekrutuar dhe trajnuar instruktorë / moderatorë të rinj, dhe për të mbajtur të sigurt stafin dhe pjesëmarrësit. Pozicioni përfshin udhëtime të konsiderueshme ndërkombëtare për të kryer vizita në vendet e sigurisë për zonat e reja të programit; takoni shkollat ​​e jashtme të lidhura dhe partnerë të tjerë organizativë; të lidheni me pjesëmarrësit; dhe trajnimi dhe vlerësimi i stafit.

Përgjegjësitë

 • - Menaxhoni, lehtësoni dhe shpërndani në mënyrë të sigurt programet e ndërtimit të paqes
 • - Drejtoni punën e sigurisë dhe menaxhimit të rreziqeve për të gjithë organizatën
 • - Krijoni dhe zhvilloni programe të reja për ndërtimin e paqes
 • - Menaxhoni marrëdhëniet e partnerëve me Outward Bound Schools dhe organizata të tjera
 • - Hartimi i materialeve trajnuese të kurrikulës dhe lehtësuesve
 • - Zbatimi i proceseve të vlerësimit dhe mjeteve të tjera të dokumentimit të punës
 • - Rekrutoni, trajnoni, trainoni dhe menaxhoni instruktorë / lehtësues për të punuar në programet tona
 • - Të shërbejë si ndërlidhës për Komitetet përkatëse të Bordit
 • - Prodhoni planin vjetor të punës
 • - Mbështetni të mësuarit organizativ duke integruar njohuri të reja dhe praktikat më të mira nga fushat e edukimit dhe ndërtimit të paqes.
 • - Kontribuoni në komunikime, në terren, rekrutime dhe mbledhjen e fondeve
 • - Zhvilloni marrëdhënie produktive në të gjithë rrjetin Outward Bound International.

Kualifikim

 • - BA (kërkohet), MA (e preferuar)
 • - Përvojë e larmishme 10-vjeçare plus në menaxhimin dhe zhvillimin e programit
 • - WFR dhe 10 vjet rekord i suksesit në sigurinë e programit dhe menaxhimin e rrezikut
 • - Përvojë në lëvizjen e programeve nga koncepti te shpërndarja dhe vlerësimi
 • - Përvojë me programimin në lidhje me ndërtimin e paqes dhe transformimin e konfliktit
 • - Shfaqet përsosmëri në aftësitë organizative, menaxheriale dhe komunikuese
 • - Kreativiteti, inovacioni, pavarësia dhe drejtimi i vetvetes.
 • - Aftësia për të identifikuar mundësitë, për të kërkuar qasje të reja dhe për t'i ndjekur ato
 • - Qëndrim pozitiv dhe sens i humorit

Paga dhe përfitimet: Paga dhe përfitimet konkurruese

Te aplikosh:

Ju lutemi dërgoni një letër interesi dhe rinisni me email tek Ana Patel në vendin e punës [në] outwardboundpeace.org. Ju lutemi tregoni nivelin e trajnimit dhe përvojës suaj të Menaxhimit të Rrezikut dhe Sigurisë, çdo trajnim që keni marrë pjesë dhe / ose çertifikime që mbani (p.sh. Wilderness First Responder).

Hapur derisa të mbushet.

Postuar më 2 nëntor 2015.

 

[Shkarkoni një Version PDF të përshkrimit të punës.]
Mbyll

Bashkojuni fushatës dhe na ndihmoni #SpreadPeaceEd!

Bëhu i pari që komenton

Bashkohu me diskutimin ...