Video të reja të edukimit për çarmatimin bërthamor për fëmijët e moshës shkollore

Videot e mëposhtme janë zhvilluar nga Zërat për një botë pa armë bërthamore, një nismë e Iniciativës së Fetë të Bashkuara. Zërat dhe partneri URI me Platforma ZHVILLO ZERO, e cila edukon dhe angazhon njerëzit në nismat dhe proceset e OKB-së për të arritur një botë pa armë bërthamore.

Bëhu i pari që komenton

Bashkohu me diskutimin ...