MLK: Një thirrje për ndërgjegje - Tavis Smiley Show

MLK: Një thirrje për ndërgjegje - Tavis Smiley Show

Raporte Tavis Smiley, një bisedë bisede PBS, shqyrtoi qëndrimin e Martin Luther King, Jr kundër Luftës së Vietnamit dhe ndikimin e trashëgimisë së tij sot në këtë episod të 31 marsit 2010 që përfshin intervista me studiues dhe miq të King, përfshirë Cornel West, Vincent Harding , Susannah Heschel, Harry Belafonte, Jesse Jackson dhe Tony Bennett. 

Shikoni një copë të shkurtër sipër dhe [type icon = "glyphicon glyphicon-film" color = "# dd3333] shikoni të gjithë episodin përmes PBS këtu.

Bëhu i pari që komenton

Bashkohu me diskutimin ...