Lidhjet midis ushtrisë dhe mjedisit

Fakte që nuk i dinit për lidhjen midis ushtrisë dhe mjedisit # cop21 #DisarmForOurPlanet
Fakte që nuk i dinit për lidhjen midis ushtrisë dhe mjedisit # cop21 #DisarmForOurPlanet

Fakte që nuk i dinit për lidhjen midis ushtrisë dhe mjedisit. # cop21 # ÇarmatosniPërPlanetin tonë. Për më shumë informacion vizitoni Byroja Ndërkombëtare e Paqes.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

 

 

Mbyll
Bashkojuni fushatës dhe na ndihmoni #SpreadPeaceEd!
Ju lutem më dërgoni email:

Bashkohu me diskutimin ...

Scroll to Top