Bashkohuni dhe mbështesni fushatën!

Bashkohuni me Fushatën sot dhe na ndihmoni #SapPeaceEd.

Klikoni këtu për të paraqitur një Miratim Institucional ose Organizativ!

Anëtarësimi është një shprehje e thjeshtë e angazhimit tuaj për të mbështetur qëllimet e Fushatës Globale për Edukimin për Paqen:

  1. Të ndërtojë vetëdijësimin publik dhe mbështetjen politike për futjen e edukimit për paqe në të gjitha sferat e arsimit, përfshirë arsimin joformal, në të gjitha shkollat ​​në të gjithë botën;
  2. dhe, për të promovuar arsimimin e të gjithë mësuesve për të dhënë mësim për paqe.

Get Përfshihuni

Kur të bashkoheni, ju lutemi merrni parasysh që të përfshiheni!

    • Lista e vullnetarëve: bashkohuni në këtë listë nëse jeni të interesuar të dëgjoni rreth mundësive vullnetare për të mbështetur Fushatën.
    • Koordinatori i vendit: bashkohuni në këtë listë nëse jeni të interesuar të filloni një kapitull vendi të fushatës - ose nëse jeni të interesuar të organizoni në mbështetje të fushatës në rajonin tuaj botëror.

Qëndro i lidhur

Zgjidhni opsionet tuaja të komunikimit (këto mund t’i azhurnoni në çdo kohë). Të gjithë ata që bashkohen marrin gazetën tonë mujore - një përmbledhje të pasur të lajmeve, analizave, programeve mësimore, ngjarjeve dhe raporteve nga e gjithë bota. Përveç kësaj, ju mund të zgjidhni të regjistroheni për:

  • Postimet ndërsa ndodhin: Merrni një përmbledhje ditore të postimeve të reja pasi ato vijnë të freskëta nga shtypi!
  • Përmbledhja javore: Merrni një përmbledhje një herë në javë të lajmeve, vlerësimeve dhe ngjarjeve!
  • Sinjalizimet e veprimit:  Merrni email për fushatat e ndjeshme në kohë dhe mundësitë e financimit.

Bashkohuni me fushatën!

Zgjidhni listën (et):

Duke u bashkuar, ju pranoni të merrni komunikime me email nga ne (sipas preferencave tuaja që mund të ndryshohen në çdo kohë) dhe pajtoheni me Politika e privatësisë tonë.. Ju mund të çabonoheni në çdo kohë.

Bashkojuni fushatës dhe na ndihmoni #SpreadPeaceEd!
Ju lutem më dërgoni email:
Scroll to Top