Edukimi për të Drejtat e Njeriut & Çlirimi i Zi

(Raportuar nga: Gazeta Ndërkombëtare e Edukimit për të Drejtat e Njeriut. 2021)

Redaktuar nga Monisha Bajaj, Susan Roberta Katz & Lyn-Tise Jones

La Gazeta Ndërkombëtare e Edukimit për të Drejtat e Njeriut është një revistë e pavarur, e verbër, e dyfishtë, e rishikuar nga kolegët, me qasje të hapur, kushtuar ekzaminimit të teorisë, filozofisë, hulumtimit dhe praktikës qendrore në fushën e edukimit për të drejtat e njeriut. Kjo revistë kërkon të jetë një vend qendror për mendimin kritik në terren ndërsa vazhdon të zgjerohet.

Çështja e veçantë e Gazeta Ndërkombëtare e Edukimit për të Drejtat e Njeriut Vëllimi 5 është tani në dispozicion.

Artikuj origjinal:

Shënime nga komentet në terren / me bazë në komunitet:

Komente për librin:

Për të lexuar më shumë rreth IJHRE, përfshirë anëtarët e bordit tonë editorial, ju lutem vizitoni: https://repository.usfca.edu/ijhre /

Pyetjet në lidhje me ditarin mund t'i drejtohen [email mbrojtur]

Bëhu i pari që komenton

Bashkohu me diskutimin ...