Gëzuar Festat nga Fushata Globale për Edukimin për Paqen!

Ne jemi të vetëdijshëm për sfidat emergjente shoqërore, politike, mjedisore dhe të sigurisë në horizont për 2017. Ne i qasemi këtyre sfidave me shpresë duke ditur se edukimi për paqe - edukim i qëllimshëm i qëndrueshëm dhe sistematik për paqen - mban fuqinë dhe potencialin për të transformuar individë dhe shoqëri dhe për të aftësuar qytetarët me njohuri, aftësi dhe vizion për të ndërtuar kultura të paqes.  

Faleminderit për ndihmën tuaj në përpjekjet tona për të #Paqja e përhapurEd dhe për lehtësimin e të mësuarit të paqes larg dhe gjerë në 2016.   

Në emër të familjes Fushata Globale për Edukimin për Paqen, unë dërgoj mendimet tona më të ngrohta për festat dhe urimet tona më të mira për një 2017 paqësor!

Tony Jenkins
Koordinator, Fushata Globale për Edukimin për Paqen

Mbyll

Bashkojuni fushatës dhe na ndihmoni #SpreadPeaceEd!

Bëhu i pari që komenton

Bashkohu me diskutimin ...