Duke ngarkuar ngjarjet

«Të gjitha ngjarjet

Ngjarje e përsëritur Seria e Ngjarjeve: Dita Botërore e Mjedisit

Dita Botërore e Mjedisit

qershor 5

Udhëhequr nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Mjedisin (UNEP) dhe mbahet çdo vit më 5 qershor që nga viti 1973, Dita Botërore e Mjedisit është platforma më e madhe globale për shtrirjen e publikut mjedisor dhe festohet nga miliona njerëz në mbarë botën.

Vendgjarje

Global
+ Google Map

Bashkohu me diskutimin ...

Scroll to Top