Duke ngarkuar ngjarjet

«Të gjitha ngjarjet

  • Kjo ngjarje ka kaluar.

Heqja e Luftës 201: Ndërtimi i Sistemit Alternativ të Sigurisë Globale

tetor 10

$ 100

Shfuqizimi i Luftës 201: Kursi në internet 10 tetor - 20 nëntor 2022

Filloni: E hënë, tetor 10, 2022  12: 00 PM  Ora Lindore e Ditës (SH.B.A. & Kanada) (GMT-04: 00)

End: E diel, nëntor 20, 2022  12: 00 PM  Ora Lindore e Ditës (SH.B.A. & Kanada) (GMT-04: 00)

Informacioni i kontaktit të hostit: phill@worldbeyondwar.org

Heqja e Luftës 201 është një kurs gjashtëjavor në internet që u ofron pjesëmarrësve një mundësi për të mësuar, për të dialoguar dhe për të strategjizuar për ndryshim me ekspertë të World BEYOND War, aktivistë bashkëmoshatarë dhe ndryshues nga e gjithë bota.

Me çfarë zëvendësojmë sistemin e luftës (aka kompleksi ushtarak-industrial-korporatë-qeveritar)? Çfarë na bën vërtet të sigurt? Cilat janë themelet morale, shoqërore, politike, filozofike dhe pragmatike të një sistemi alternative të sigurisë globale - një sistem në të cilin paqja ndiqet me mjete paqësore? Cilat veprime dhe strategji mund të ndjekim në ndërtimin e këtij sistemi? Heqja e Luftës 201 shqyrton këto pyetje dhe më shumë me qëllim të angazhimit të nxënësve në mësimin që çon në veprim.

klikoni këtu për më shumë informacion dhe për t'u regjistruar

Vendgjarje

Kursi online

Organizator

Bota pas luftës
Email:
greta@worldbeyondwar.org
Shikoni Uebfaqen e Organizatorit

Bashkohu me diskutimin ...

Scroll to Top