Duke ngarkuar ngjarjet

«Të gjitha ngjarjet

  • Kjo ngjarje ka kaluar.

War Abolition 201 (kurs 6-javor Online)

tetor 10 - nëntor 20

$ 100

Me çfarë zëvendësojmë sistemin e luftës (aka kompleksi ushtarak-industrial-korporatë-qeveritar)? Çfarë na bën vërtet të sigurt? Cilat janë themelet morale, shoqërore, politike, filozofike dhe pragmatike të një sistemi alternative të sigurisë globale - një sistem në të cilin paqja ndiqet me mjete paqësore? Cilat veprime dhe strategji mund të ndjekim në ndërtimin e këtij sistemi? Heqja e Luftës 201 shqyrton këto pyetje dhe më shumë me qëllim të angazhimit të nxënësve në mësimin që çon në veprim.

Heqja e Luftës 201 është një kurs gjashtëjavor në internet që u ofron pjesëmarrësve një mundësi për të mësuar, për të dialoguar dhe për të strategjizuar për ndryshim me ekspertë të World BEYOND War, aktivistë bashkëmoshatarë dhe ndryshues nga e gjithë bota.

Çdo javë e kursit online do të ketë një ndërmjetës të ftuar nga World BEYOND War ose partnerët tanë. Këta lehtësues do t'ju ndihmojnë të eksploroni temat javore të mbështetura nga një dhomë bisede në internet ku inkurajoheni të dialogoni me kolegët dhe lehtësuesit. Ndërveprimet nuk janë të drejtpërdrejta ose të planifikuara. Ju merrni pjesë sa herë që funksionon për ju.

Klikoni këtu për t'u regjistruar dhe për të mësuar më shumë informacion rreth kursit.

Ky kurs është 100% në internet dhe ndërveprimet nuk janë të drejtpërdrejta ose të planifikuara, kështu që ju mund të merrni pjesë sa herë që punon për ju. Përmbajtja javore përfshin një ndërthurje të tekstit, imazheve, videove dhe audios. Instruktorët dhe studentët shfrytëzojnë forume diskutimi në internet për të shqyrtuar përmbajtjen e çdo jave, si dhe për të siguruar komente mbi paraqitjet opsionale të detyrave.

Kursi gjithashtu përfshin tre thirrje 1-orëshe të zmadhimit opsional të cilat janë krijuar për të lehtësuar një përvojë mësimore më interaktive dhe në kohë reale.

ORARI:

Java 1: Një sistem paqeje është i mundur

Java 2: Bazat politike, filozofike dhe praktike të një sistemi alternativ dhe qeverisjes humane globale

Java 3: Siguria Ekologjike dhe Ndërtimi i Ekonomisë së Paqes

Java 4: Roli i Shoqërisë Civile

Java 5: Strategjitë e të mësuarit dhe arsimit

Java 6: Planifikimi i Tranzicionit: Ndërtimi i së Ardhmes

Bashkohu me diskutimin ...

Scroll to Top