Duke ngarkuar ngjarjet

«Të gjitha ngjarjet

  • Kjo ngjarje ka kaluar.

Seminari për ndërtimin e paqes të Kolegjit Kombëtar të Komunitetit

tetor 28 - tetor 29

ndryshme

Seminari i 10-të Vjetor për Ndërtimin e Paqes të Kolegjit Kombëtar të Komunitetit do të mbahet në datat 28-29 tetor, 4-5 nëntor dhe 11-12 nëntor 2022. Ai do të jetë virtual nga Zoom.

Ngjarja e vitit 2021 mblodhi gati 60 fakultet, studentë dhe administratorë për të shqyrtuar çështjet e ndërtimit të paqes, drejtësisë sociale dhe shëndetit publik. Më shumë rreth ngjarjes 2021 është këtu, duke përfshirë arkivat e videove.

Nëse keni pyetje në lidhje me programin, regjistrimin ose prezantimin, dërgoni email admin@foragecenter.org.

Seminari 2022 sponsorizohet nga Qendra Forage për Ndërtimin e Paqes dhe Edukimin Humanitar.

Lidhja e regjistrimit është këtu.

Detaje

Filloni:
tetor 28
End:
tetor 29
Kosto:
ndryshme
Kategoria e ngjarjes:
Etiketat e ngjarjes:
Faqja e internetit:
https://forms.gle/Jybc2P1DzWHkFTJn7

Organizator

Qendra Foragjere
Email:
info@foragecenter.org
Shikoni Uebfaqen e Organizatorit

Vendgjarje

Zoom

Bashkohu me diskutimin ...

Scroll to Top