Duke ngarkuar ngjarjet

«Të gjitha ngjarjet

Dita Ndërkombëtare e Përkujtimit në kujtim të viktimave të Holokaustit

Janar 27, 2023

Rezoluta 60/7 e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara që krijoi Holokaustin dhe Programin e Kombeve të Bashkuara, caktoi gjithashtu 27 janarin si Ditë Ndërkombëtare vjetore të Përkujtimit në kujtim të viktimave të Holokaustit – e respektuar me ceremoni dhe aktivitete në selinë e Kombeve të Bashkuara në New York dhe në zyrat e Kombeve të Bashkuara në mbarë botën.

Bashkohu me diskutimin ...

Scroll to Top