Duke ngarkuar ngjarjet

«Të gjitha ngjarjet

Kursi Online i Moderuar Falas 2021 i ICNC për Rezistencën Civile

tetor 1 - nëntor 18

Datat e Kursit: 1 tetor deri më 18 nëntor 2021
Afati i Aplikimit:
E Mërkurë, 8 Shtator 2021, ora 12 pasdite EDT. Aplikoni sot.

Për të dhjetin vit radhazi, Qendra Ndërkombëtare për Konfliktet Jo të Dhunshme (ICNC) do të presë kursin tonë vjetor falas, të moderuar në internet, "Fuqia e njerëzve: Dinamika strategjike e rezistencës civile."

klikoni këtu për më shumë informacion dhe për të aplikuar

Në këtë kurs, mbi 50 pjesëmarrës shumë të motivuar dhe bashkëpunues nga e gjithë bota do të bashkohen me moderatorët e zgjedhur për të:

  • Studioni modulet e planifikuara të leximeve, videove dhe informacioneve të ekspertëve dhe praktikuesve të regjistruar paraprakisht në aspektet kryesore të fushatave dhe lëvizjeve të rezistencës jo të dhunshme;
  • Merrni pjesë në forume të moderuara të diskutimit në internet duke ndarë mendime dhe ide rreth përmbajtjes së kursit që do të ndihmojnë në thellimin e të mësuarit individual;
  • Ndani përvojat dhe tregimet në lidhje me temat e kursit për të ndërtuar një komunitet bashkëpunimi të të mësuarit me nxënës të tjerë.

Bëhu i pari që komenton

Bashkohu me diskutimin ...