Duke ngarkuar ngjarjet

«Të gjitha ngjarjet

  • Kjo ngjarje ka kaluar.

Nisja e Serive të Librave/Librave: "Edukimi për Paqen dhe të Drejtat e Njeriut: Një Hyrje"

9 Tetor @ 9:30 am - 11: 30 am PDT

Shkolla e Edukimit e Universitetit të San Franciskos ju fton në një lansim virtual të librit të ri "Edukimi për Paqen dhe të Drejtat e Njeriut: Një Hyrje" me bashkautorët Maria Hantzopoulos (Profesor i Asociuar, Kolegji Vassar) dhe Monisha Bajaj (Profesor, Universiteti i San Francisko).

Ky libër gjithashtu nis një seri librash të rinj me Bloomsbury të fokusuar në paqen dhe edukimin për të drejtat e njeriut, dhe autorët do të bashkohen në bisedë nga anëtarët e bordit redaktues të serisë së librave, Michalinos Zembylas (Profesor, Universiteti i Hapur i Qipros); Hakim Williams (Daria L. & Eric J. Wallach Professor of Peace and Justice Studies, Gettysburg College); dhe Margo Okazawa-Rey (Profesor Emerita, Universiteti Shtetëror i San Franciskos). Paneli do të moderohet nga Amy Argenal (Asistente Profesore, Universiteti i San Franciskos).

Libri mund të blihet në bit.ly/Hantz-Bajaj duke përdorur kodin "PEACE35" për një zbritje prej 35%.

E hapur për të gjithë me regjistrim në: bit.ly/OCT9LAUNCH

Bëhu i pari që komenton

Bashkohu me diskutimin ...