Duke ngarkuar ngjarjet

«Të gjitha ngjarjet

  • Kjo ngjarje ka kaluar.

Konferenca e 22-të Ndërkombëtare për Kërkimin e Arsimit – “Pedagogjitë novatore të bashkëjetesës në një botë posthumane”

tetor 20 - tetor 21

Konferenca e 22-të Ndërkombëtare për Kërkimin e Arsimit (ICER) do të mbahet personalisht nga 20-21 tetor 2022, në Universitetin Kombëtar të Seulit.

Tema e ICER 2022 është “Pedagogjitë novatore të bashkëjetesës në një botë posthumane”. Ne pretendojmë se edukatorët dhe studiuesit arsimorë në të gjitha nivelet kanë një rol vendimtar për të luajtur në kultivimin e kapaciteteve të qytetarëve për t'iu përgjigjur në mënyrë konstruktive ndryshimeve shoqërore bashkëkohore dhe për të mësuar nga pedagogjitë e adaptueshme, elastike dhe novatore të bashkëjetesës që janë shfaqur në kontekste të ndryshme. anembanë globit.

Ne ftojmë punimet që shqyrtojnë pedagogji inovative të bashkëjetesës (dhe çështje të tjera arsimore të lidhura) të dorëzohen deri më 30 qershor në faqen e internetit të ICER: https://icer.snu.ac.kr. Abstraktet (jo më shumë se 500 fjalë) duhet të përfshijnë një titull, qëllimin e kërkimit, metodat dhe implikimet e mundshme. Dorëzimi duhet të shoqërohet me një shënim të shkurtër autobiografik (jo më shumë se 100 fjalë), duke përfshirë përkatësinë e autorit dhe emailin e kontaktit.

Për më shumë informacion rreth ICER 2022, ju lutemi shihni Thirrjen e bashkangjitur për dokumente.

Ne mezi presim pjesëmarrjen tuaj në konferencën në tetor.

Ju faleminderit,
Komiteti Organizativ i ICER

Detaje

Filloni:
tetor 20
End:
tetor 21
Kategoria e ngjarjes:
Etiketat e ngjarjes:
,
Faqja e internetit:
https://icer.snu.ac.kr/main/main.php

Vendgjarje

Universiteti Kombëtar i Seulit
1, Gwanak-ro, Gwanak-gu
Seoul, 08826 Korea, Republika e
+ Google Map

Bashkohu me diskutimin ...

Scroll to Top